Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Jamu Pegel Melarat Paijo Ft Dewi Nirwana Campursari
Lagu Jamu Pegel Melarat Paijo Ft Dewi Nirwana Campursari Mp3

Nama:Jamu Pegel Melarat Paijo Ft Dewi Nirwana Campursari
Durasi:5:56
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 44,844 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


(l) dek, reneo tak kandani
Ojo menjap menjep nggatelne ati
Dek, ndang gawekno kopi
Ndasku ngelu ket wingi durung mari
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi

(p) mas mbok yo o kowe ngerti
Duit sing endi digawe tuku kopi
Belanjane gak mbejaji
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi
Aku isin mbendino ditagihi
Sok kapan utangmu kok sauri

(l) tak rewangi kerjo nganti bengi
Nanging koyone yo ra mesti
Tak rewangi miter tekan bali
Nanging koyone yo ra mesti

(p) sakjane aku wes ora kuat
Sakjane aku wes pegel mlarat
Kepengen nduwe sedan mengkilap
Duit sak milyat lan omah tingkat

(l) sakjane aku yo ora kuat
Sakjane aku yo emoh mlarat
Golekno jamu pegel mlarat
Sopo ngerti mene dadi konglomerat

(l) dek, reneo tak kandani
Ojo menjap menjep nggatelne ati
Dek, ndang gawekno kopi
Ndasku ngelu ket wingi durung mari
Yen dikongkon mbok yo ndang dilakoni
Ojo tambah kok tinggal nonton tipi

(p) mas mbok yo o kowe ngerti
Duit sing endi digawe tuku kopi
Belanjane gak mbejaji
Bumbu dapur kabeh entek gari terasi
Aku isin mbendino ditagihi
Sok kapan utangmu kok sauri

(l) tak rewangi kerjo nganti bengi
Nanging koyone yo ora mesti
Tak rewangi miter tekan bali
Nanging koyone yo ora mesti

(p) sakjane aku wes ora kuat
Sakjane aku wes pegel mlarat
Kepengen nduwe sedan mengkilap
Duit sak milyat lan omah tingkat

(d) sakjane aku yo ora kuat
Sakjane aku yo emoh mlarat
Golekno jamu pegel mlarat
Sopo ngerti mene dadi konglomerat