Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Intan Rahma Ngenteni Janjimu
Lagu Intan Rahma Ngenteni Janjimu Mp3

Nama:Intan Rahma Ngenteni Janjimu
Durasi:4:56
Diupdate:22 September 2018 (12 months ago)
Disukai:1,649 Orang
Dilihat:oleh 189,936 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelok
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung jangget ono dodo
Yo wes dadi janji atiyo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Sing pungkasan ono ing kene sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan kok ucapke janjimu
Ndek semono aku ra ngiro sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelok, wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu, mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli marang keputusanmu
Kudu lilo ning ora biso mergo kebacut tresno
Wes kadung jangget ono dodo yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci, ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Yo mung siji sing tak tresnani mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci, ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Intan Ali - Sebuah Nama Dilihat 462622 orang
DownloadLagu Gerry Mahesa Feat Anisa Rahma - Sepayung Cinta Dilihat 163447 orang
DownloadLagu Intan Chacha - Haning Dilihat 24218 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Kepontang Panting Dilihat 37167 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Kudune Aku Dilihat 53049 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Urip Kuwi Keras Dilihat 8358 orang
DownloadLagu BUKAN TAK MAMPU - Anisa Rahma ADELLA Dilihat 226568 orang
DownloadLagu Dwiki CJ Ft Rahma - Menyesal Melpas Mu Dilihat 243500 orang
DownloadLagu Intan RJ - Cinta Yang Baru Dilihat 67220 orang
DownloadLagu Intan Chacha - Taline Tresno Dilihat 6425 orang