Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Intan Rahma Ngenteni Janjimu
Lagu Intan Rahma Ngenteni Janjimu Mp3

Nama:Intan Rahma Ngenteni Janjimu
Durasi:4:56
Diupdate:22 September 2018 (10 months ago)
Disukai:1,597 Orang
Dilihat:oleh 179,273 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sing pungkasan ono ing kene
Sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan
Kok ucapke janjimu

Ndek semono aku ra ngiro
Sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelok
Wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu
Mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli
Marang keputusanmu

Kudu lilo ning ora biso
Mergo kebacut tresno
Wes kadung jangget ono dodo
Yo wes dadi janji atiyo mung siji sing tak tresnani
Mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu
Nganti tekan saiki

Tresno iki kang tulus suci
Ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Sing pungkasan ono ing kene sliramu lan aku
Naliko jejer sesandingan kok ucapke janjimu
Ndek semono aku ra ngiro sliramu pamit aku
Senadyan kondo mung sedelok, wes gawe bingung atiku

Nanging piye kuwi karepmu, mbrebes mili eluhku
Aku ra biso nggandoli marang keputusanmu
Kudu lilo ning ora biso mergo kebacut tresno
Wes kadung jangget ono dodo yo wes dadi janji ati

Yo mung siji sing tak tresnani mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci, ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu

Yo mung siji sing tak tresnani mung sliramu pepujane ati
Tansah tak ugemi janjimu nganti tekan saiki
Tresno iki kang tulus suci, ojo nganti kok mblenjani
Sing tak tunggu mung sliramu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Berdarah Lagi - Anisa Rahma Dilihat 782296 orang
DownloadLagu Sembilan Purnama - Anisa Rahma Ft Gerry Mahesa Dilihat 780020 orang
DownloadLagu Anisa Rahma - Secangkir Kopi Dilihat 111528 orang
DownloadLagu HARUSKAH BERAKHIR - ANISA RAHMA Dilihat 2984146 orang
DownloadLagu Rahmania Astrini - Karenamu Dilihat 402971 orang
DownloadLagu Rahmania Astrini - Tak Lagi Sama Dilihat 10156 orang
DownloadLagu Rya Rahman - Masa Lalu Dilihat 80556 orang
DownloadLagu Rya Rahman - Siapa Aku Dihatimu Dilihat 79449 orang
DownloadLagu Intan Sarafina - Selamanya Dilihat 2613 orang
DownloadLagu RGS Kata Pujangga - Yulia Rahman Dilihat 91892 orang