Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Intan Rahma Koe Lan Kenangan
Lagu Intan Rahma Koe Lan Kenangan Mp3

Nama:Intan Rahma Koe Lan Kenangan
Durasi:4:30
Diupdate:29 March 2017 (2 years ago)
Disukai:7,949 Orang
Dilihat:oleh 1,812,690 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


ra biso lali
mung tansah kenangan
karo kowe sing tak tresno
ninggalke kenangan

kabeh dadi impenku
koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki
mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko
yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno
nanging mung mbok sio-sio

pancen lantip pikiranmu
pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi
mung tok nggo ngelarani aku

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

mungkin wes dadi takdire gusti
biso nyawang kowe nanging tanpo biso nduweni
kabeh dadi impenku koyo biyen bareng mlaku
nyambung katresnan iki mungkin kowe wes ra sudi

terusno lakumu dongaku kanggo awakmu
mugo kowe enggal nemoke dalanmu

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani aku

ngopo biyen kowe teko yen akhire arep lungo
ngarepke balesan tresno nanging mung mbok sio-sio
pancen lantip pikiranmu, pancen luwes omonganmu
nanging ngopo kabeh kuwi mung tok nggo ngelarani akurn




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Intan Ali - Sebuah Nama Dilihat 462622 orang
DownloadLagu Gerry Mahesa Feat Anisa Rahma - Sepayung Cinta Dilihat 163447 orang
DownloadLagu Intan Chacha - Haning Dilihat 24218 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Kepontang Panting Dilihat 37167 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Kudune Aku Dilihat 53049 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Urip Kuwi Keras Dilihat 8358 orang
DownloadLagu BUKAN TAK MAMPU - Anisa Rahma ADELLA Dilihat 226568 orang
DownloadLagu Dwiki CJ Ft Rahma - Menyesal Melpas Mu Dilihat 243500 orang
DownloadLagu Intan RJ - Cinta Yang Baru Dilihat 67220 orang
DownloadLagu Intan Chacha - Taline Tresno Dilihat 6425 orang