Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Intan Rahma Cukup Aku Wae
Lagu Intan Rahma Cukup Aku Wae Mp3

Nama:Intan Rahma Cukup Aku Wae
Durasi:4:33
Diupdate:17 November 2018 (5 months ago)
Disukai:1,420 Orang
Dilihat:oleh 92,527 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Opo aku kudu lilo
Senajan abot neng njero dodo
Aku weruh koe mlaku ro wong liyo
Atiku keronto ronto

Opo iki cen dalane
Aku ro koe pancen du jodone
Mungkin wes takdire, gusti wes ndalakke
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

Ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
Cukop aku wae sing ngrsakke
Ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesanne

Kabeh ati ndue roso
Bakal kesikso yen di gawe loro
Nyawang sing di tresno
Nglanggati wong liyo
Bubrah kahanan ati trimo lunggo

Opo iki cen dalane
Aku ro koe pancen du jodone
Mungkin wes takdire, gusti wes ndalakke
Nyiapke ganti sing nyoto tresnane

Ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
Cukop aku wae sing ngrsakke
Ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesanne

Ra tak tangisi yen pancen koe pengen ngene
Cukop aku wae sing ngrsakke
Ojo mbaleni nglarani ati sing tresno koe
Lelakon urip ono balesane