Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Intan Chacha Kembang Probolinggo
Lagu Intan Chacha Kembang Probolinggo Mp3

Nama:Intan Chacha Kembang Probolinggo
Durasi:4:39
Diupdate:11 February 2019 (4 months ago)
Disukai:1,086 Orang
Dilihat:oleh 276,543 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mendung peteng, arep udan..
Pupus klopo, podo jejogetan..
Sumilake kukus bromo...
Ambarengi tumurune trisno..
Aku mung tansah ngenteni..
Tumetese., trisno kang sejati..

Wedi yen kelangan kowe..
Ayo enggal, polokromo wae..
Kembang arum probolinggo..
Rino wengi, mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo..
Tak sirami., banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap kobis, opo ra kelingan..
Bukaken lawange tresno,
Duh wong ayu/bagus,
Kembang probolinggo..

Mendung peteng, arep udan..
Pupus klopo, podo jejogetan..
Sumilake kukus bromo...
Ambarengi tumurune trisno..
Aku mung tansah ngenteni..
Tumetese., trisno kang sejati..

Wedi yen kelangan kowe..
Ayo enggal, polokromo wae..
Kembang arum probolinggo..
Rino wengi, mung katon ing moto..
Kembang arum probolinggo..
Tak sirami., banyune asmoro..

Sayur kentang sambel bawang,
Lalap kobis, opo ra kelingan..
Bukaken lawange tresno,
Duh wong ayu/bagus,
Kembang probolinggo..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Intan Chacha - Panandang Dilihat 22712 orang
DownloadLagu Intan Chacha - Karang Kates Ninggal Tresno Dilihat 1067929 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Kowe Lan Kenangan KOPLO VERSION Dilihat 360443 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Cukup Aku Wae Dilihat 838524 orang
DownloadLagu Intan Chacha - Aku Jijik Dilihat 1704 orang
DownloadLagu Cak Percil Feat Intan Chacha - Janda Baru Dilihat 19584 orang
DownloadLagu Intan - Gubrak Dilihat 975634 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Wegah Kelangan Dilihat 3026007 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Kapten Oleng Dilihat 1406698 orang
DownloadLagu Intan Rahma - Ndugal Kumat Dilihat 243173 orang