Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ilux Loro Ati
Lagu Ilux Loro Ati Mp3

Nama:Ilux Loro Ati
Durasi:5:14
Diupdate:05 March 2019 (3 months ago)
Disukai:348 Orang
Dilihat:oleh 31,801 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Kelendi carane isun iki
Ngelalekno loro nong.., njero ati
Sing sanggup sun pungkiri
Welas iki.., sampek mati
Saiki malah oseng direstui

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gedigi
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki sing sanggup mili

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gedigi
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki sing sanggup mili

Kelendi carane isun iki
Ngelalekno loro nong.., njero ati
Sing sanggup sun pungkiri
Welas iki.., sampek mati
Saiki malah oseng.. direstui

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gedigi
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki sing sanggup mili

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gedigi
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki sing sanggup mili

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gedigi
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki sing sanggup mili

Isun tau loro ati
Tapi lorone sing koyo gedigi
Kenemenen ngerusak nong ati
Nganti banyu moto iki sing sanggup mili




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ILUX - DADIO LINTANG Dilihat 34858 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Loro Ning Ati Dilihat 2013 orang
DownloadLagu DI LORO - MEGA DIAN PRIMA Dilihat 6928 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Loro Lopo Dilihat 96662 orang
DownloadLagu Ilux Feat Sanksi Band - Dukun Cinta 2 Dilihat 77410 orang
DownloadLagu Via Vallen - Loro Ning Ati Dilihat 23451 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Bojo Loro Dilihat 5108 orang
DownloadLagu D LLOYD - SEPANJANG LORONG GELAP Dilihat 157457 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Tombo Loro Dilihat 36046 orang
DownloadLagu Slank- Lorong Hitam Dilihat 1058799 orang