Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ilux Id Balungan Kere Koplo Version
Lagu Ilux Id Balungan Kere Koplo Version Mp3

Nama:Ilux Id Balungan Kere Koplo Version
Durasi:5:47
Diupdate:07 September 2019 (2 weeks ago)
Disukai:887 Orang
Dilihat:oleh 57,013 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sak iki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora gelo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jarene balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan atiku wis bubrah
Ngandelin ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

"gusti.....opo salahku..."

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekne




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nasida Ria - Penganten Baru Dilihat 179799 orang
DownloadLagu Killing Me Inside Feat AIU - Biarlah Jangan Pergi Dilihat 5575004 orang
DownloadLagu Nella Kharisma Feat Ilux Id - Mundur Alon Alon Dilihat 247509 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Kalung Emas Dilihat 148698 orang
DownloadLagu Reny Farida - ILALANG Dilihat 77697 orang
DownloadLagu Selfi LIDA - Mugajang Atikku Dilihat 38914 orang
DownloadLagu Moses Bandwidth - Dalam Sepi Dilihat 146202 orang
DownloadLagu Didi Kempot - Ambyar Dilihat 674872 orang
DownloadLagu Iksan Skuter - Kepada Hidup Dilihat 143025 orang
DownloadLagu CIDRO - DIDI KEMPOT REGGAE VERSION DHEVY GERANIUM Dilihat 52155 orang