Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hendy Restu Widadari Surga
Lagu Hendy Restu Widadari Surga Mp3

Nama:Hendy Restu Widadari Surga
Durasi:5:36
Diupdate:12 February 2018 (1 year ago)
Disukai:211 Orang
Dilihat:oleh 62,250 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Langit nu sakitu, endah ku warna na
Bumi lebar ku taya tungtungna
Syare'at tos jadi guratan alam
Langit jeung bumi moal bisa ngahiji

Gusti maparin anugrah rasa
Nya'ah jeung cinta ku rohman rohimna
Kitu deui ka anjeun duh panutan
Bersih rasa kanya'ah reujeung kacinta

Anjeun lir widadari surga
Hade rupa endah ku laku lampahna
Bukakeun panto manah di salira
Mugi iyeu ka'asih jadi koncina

Anjeun lir widadari surga
Hade rupa endah ku laku lampahna
Bukakeun panto manah di salira
Mugi iyeu ka'asih jadi koncina

Gusti maparin anugrah rasa
Nya'ah jeung cinta ku rohman rohimna
Kitu deui ka anjeun duh panutan
Bersih rasa kanya'ah reujeung kacinta

Anjeun lir widadari surga
Hade rupa endah ku laku lampahna
Bukakeun panto manah di salira
Mugi iyeu ka'asih jadi koncina

Duh alam tepikeun iyeu rasa
Ka anjeuna rusras balueng mikacinta
Sok sanajan rasa maksa teu walakaya
Hampura geulis diri hayang miboga

Mugi ngancik asihna adam jeung hawa
Ka urang dua'an sing mikacinta
Mun tepung laksana
Rasa iyeu jeung anjeuna
Rek di jaga jangji kanu kawasa
Widadari surga ...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Aksay Feat Shamila - Cinta Tak Direstui Dilihat 30767 orang
DownloadLagu Syahrini - Restu Dilihat 282267 orang
DownloadLagu D WAPINZ Band Cinta Tak Direstui 2 Dilihat 4025 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - ASIH SUCI Dilihat 66611 orang
DownloadLagu Rhenyma - Restuilah Kami Dilihat 155267 orang
DownloadLagu Mr Manson Cinta Tak Ada Restu Dilihat 326074 orang
DownloadLagu MAMAT EXIST - KU POHON RESTU AYAH BONDA Dilihat 3412670 orang
DownloadLagu Mahesa Ft Dewi Cinta - Sing Direstui Dilihat 1856578 orang
DownloadLagu D Paspor-cinta Tak Direstui Dilihat 1706739 orang