Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hendy Restu Widadari Surga
Lagu Hendy Restu Widadari Surga Mp3

Nama:Hendy Restu Widadari Surga
Durasi:5:36
Diupdate:12 February 2018 (2 years ago)
Disukai:267 Orang
Dilihat:oleh 78,797 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Langit nu sakitu, endah ku warna na
Bumi lebar ku taya tungtungna
Syare'at tos jadi guratan alam
Langit jeung bumi moal bisa ngahiji

Gusti maparin anugrah rasa
Nya'ah jeung cinta ku rohman rohimna
Kitu deui ka anjeun duh panutan
Bersih rasa kanya'ah reujeung kacinta

Anjeun lir widadari surga
Hade rupa endah ku laku lampahna
Bukakeun panto manah di salira
Mugi iyeu ka'asih jadi koncina

Anjeun lir widadari surga
Hade rupa endah ku laku lampahna
Bukakeun panto manah di salira
Mugi iyeu ka'asih jadi koncina

Gusti maparin anugrah rasa
Nya'ah jeung cinta ku rohman rohimna
Kitu deui ka anjeun duh panutan
Bersih rasa kanya'ah reujeung kacinta

Anjeun lir widadari surga
Hade rupa endah ku laku lampahna
Bukakeun panto manah di salira
Mugi iyeu ka'asih jadi koncina

Duh alam tepikeun iyeu rasa
Ka anjeuna rusras balueng mikacinta
Sok sanajan rasa maksa teu walakaya
Hampura geulis diri hayang miboga

Mugi ngancik asihna adam jeung hawa
Ka urang dua'an sing mikacinta
Mun tepung laksana
Rasa iyeu jeung anjeuna
Rek di jaga jangji kanu kawasa
Widadari surga ...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nurul - Restu Menanti Dilihat 9502 orang
DownloadLagu Doa Dan Restumu - Tetty Kadi Dilihat 35951 orang
DownloadLagu Mahesa - Welas Sing Direstui Dilihat 43120 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cinta Tak Direstui Dilihat 128 orang
DownloadLagu Hendy Restu Feat Cecep Bungsu - JANGJI MALATI Dilihat 15124 orang
DownloadLagu Hendy Restu - Ngalanglayung Dilihat 195723 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - MALATI PALASARI Dilihat 244171 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - BALAKA Dilihat 1572202 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Aksay Feat Shamila - Cinta Tak Direstui Dilihat 30767 orang