Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hendy Restu Ngalanglayung
Lagu Hendy Restu Ngalanglayung Mp3

Nama:Hendy Restu Ngalanglayung
Durasi:6:29
Diupdate:20 September 2012 (7 years ago)
Disukai:461 Orang
Dilihat:oleh 200,149 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hujan girimis
Murubut maseuhan damis
Reumbayna citangis
Sumegruk haté ngalengis
Seuseuiteun
Sok sieun kawas nu eunggeus
Mitineung tibarang panggih
Ngan ukur mawa kasedih

Kuharianeun
Anjeun dipisanding deungeun
Sanajan
Haté leutik mah teu mikeun
Nu akhirna
Kabungah ganti ku bingung
Duh... geuring nangtung ngalanglayung

Pileuleuyan buah haté
Kiwari geus teu maliré
Ngan saukur ka kuring meumeuli haté
Horeng anjeun buktina midua haté

Pileuleuyan pileuleuyan
Kiwari séwang séwangan
Sugan téa anjeun teh seja mihéman
Ayeuna mah ngan saukur panineungan

Kuharianeun..
Anjeun dipisanding deungeun
Sanajan...
Haté leutik mah teu mikeun
Nu akhirna...
Kabungah ganti ku bingung
Duh... geuring nangtung ngalanglayung

Pileuleuyan buah haté
Kiwari geus teu maliré
Ngan saukur ka kuring meumeuli haté
Horeng anjeun buktina midua haté

Pileuleuyan pileuleuyan
Kiwari séwang séwangan
Sugan téa anjeun téh seja mihéman
Ayeuna mah ngan saukur panineungan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Aksay Feat Shamila - Cinta Tak Direstui Dilihat 30767 orang
DownloadLagu Syahrini - Restu Dilihat 282267 orang
DownloadLagu D WAPINZ Band Cinta Tak Direstui 2 Dilihat 4025 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - ASIH SUCI Dilihat 66611 orang
DownloadLagu Rhenyma - Restuilah Kami Dilihat 155267 orang
DownloadLagu Mr Manson Cinta Tak Ada Restu Dilihat 326074 orang
DownloadLagu MAMAT EXIST - KU POHON RESTU AYAH BONDA Dilihat 3412670 orang
DownloadLagu Mahesa Ft Dewi Cinta - Sing Direstui Dilihat 1856578 orang
DownloadLagu D Paspor-cinta Tak Direstui Dilihat 1706739 orang