Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hendy Restu Ngalanglayung
Lagu Hendy Restu Ngalanglayung Mp3

Nama:Hendy Restu Ngalanglayung
Durasi:6:29
Diupdate:20 September 2012 (7 years ago)
Disukai:510 Orang
Dilihat:oleh 225,955 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hujan girimis
Murubut maseuhan damis
Reumbayna citangis
Sumegruk haté ngalengis
Seuseuiteun
Sok sieun kawas nu eunggeus
Mitineung tibarang panggih
Ngan ukur mawa kasedih

Kuharianeun
Anjeun dipisanding deungeun
Sanajan
Haté leutik mah teu mikeun
Nu akhirna
Kabungah ganti ku bingung
Duh... geuring nangtung ngalanglayung

Pileuleuyan buah haté
Kiwari geus teu maliré
Ngan saukur ka kuring meumeuli haté
Horeng anjeun buktina midua haté

Pileuleuyan pileuleuyan
Kiwari séwang séwangan
Sugan téa anjeun teh seja mihéman
Ayeuna mah ngan saukur panineungan

Kuharianeun..
Anjeun dipisanding deungeun
Sanajan...
Haté leutik mah teu mikeun
Nu akhirna...
Kabungah ganti ku bingung
Duh... geuring nangtung ngalanglayung

Pileuleuyan buah haté
Kiwari geus teu maliré
Ngan saukur ka kuring meumeuli haté
Horeng anjeun buktina midua haté

Pileuleuyan pileuleuyan
Kiwari séwang séwangan
Sugan téa anjeun téh seja mihéman
Ayeuna mah ngan saukur panineungan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nurul - Restu Menanti Dilihat 9502 orang
DownloadLagu Doa Dan Restumu - Tetty Kadi Dilihat 35951 orang
DownloadLagu Mahesa - Welas Sing Direstui Dilihat 43120 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cinta Tak Direstui Dilihat 128 orang
DownloadLagu Hendy Restu Feat Cecep Bungsu - JANGJI MALATI Dilihat 15124 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - MALATI PALASARI Dilihat 244171 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - WIDADARI SURGA Dilihat 60819 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - BALAKA Dilihat 1572202 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Aksay Feat Shamila - Cinta Tak Direstui Dilihat 30767 orang