Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hendy Restu Malati Palasari
Lagu Hendy Restu Malati Palasari Mp3

Nama:Hendy Restu Malati Palasari
Durasi:5:38
Diupdate:05 February 2016 (4 years ago)
Disukai:576 Orang
Dilihat:oleh 275,599 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sok kataji malati di palasari
Anu jadi... sisi cai..
Kembang asih, anu jadi panyileukan
Kabayangkeun...
Nu jadi kembang lamunan

Sora angin..
Jeung cai anu ngaguruh
Sada walungan... cipélés
Siga.. anu, siga anu ngageroan
Hawar-hawar ka panutan

Mun di teuteup
Naha bet teu témbong jirim
Ukur bulan...
Reyem reyem semu surem
Nyérédét haté aduh... asa ka gagas
Bet asa... ku teungteuingeun

Sok kataji malati di palasari
Anu jadi... sisi cai..
Kembang asih, anu jadi panyileukan
Kabayangkeun...
Nu jadi kembang lamunan

Sora angin..
Jeung cai anu ngaguruh
Sada walungan... cipélés
Siga.. anu, siga anu ngageroan
Hawar-hawar ka panutan

Mun di teuteup
Naha bet teu témbong jirim
Ukur bulan...
Reyem reyem semu surem
Nyérédét haté aduhh ....
Asa ka gagas
Bet asa.. ku teungteuingeun




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nurul - Restu Menanti Dilihat 9502 orang
DownloadLagu Doa Dan Restumu - Tetty Kadi Dilihat 35951 orang
DownloadLagu Mahesa - Welas Sing Direstui Dilihat 43120 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - Cinta Tak Direstui Dilihat 128 orang
DownloadLagu Hendy Restu Feat Cecep Bungsu - JANGJI MALATI Dilihat 15124 orang
DownloadLagu Hendy Restu - Ngalanglayung Dilihat 195723 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - WIDADARI SURGA Dilihat 60819 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - BALAKA Dilihat 1572202 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Aksay Feat Shamila - Cinta Tak Direstui Dilihat 30767 orang