Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hendy Restu Malati Palasari
Lagu Hendy Restu Malati Palasari Mp3

Nama:Hendy Restu Malati Palasari
Durasi:5:38
Diupdate:05 February 2016 (3 years ago)
Disukai:544 Orang
Dilihat:oleh 246,614 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sok kataji malati di palasari
Anu jadi... sisi cai..
Kembang asih, anu jadi panyileukan
Kabayangkeun...
Nu jadi kembang lamunan

Sora angin..
Jeung cai anu ngaguruh
Sada walungan... cipélés
Siga.. anu, siga anu ngageroan
Hawar-hawar ka panutan

Mun di teuteup
Naha bet teu témbong jirim
Ukur bulan...
Reyem reyem semu surem
Nyérédét haté aduh... asa ka gagas
Bet asa... ku teungteuingeun

Sok kataji malati di palasari
Anu jadi... sisi cai..
Kembang asih, anu jadi panyileukan
Kabayangkeun...
Nu jadi kembang lamunan

Sora angin..
Jeung cai anu ngaguruh
Sada walungan... cipélés
Siga.. anu, siga anu ngageroan
Hawar-hawar ka panutan

Mun di teuteup
Naha bet teu témbong jirim
Ukur bulan...
Reyem reyem semu surem
Nyérédét haté aduhh ....
Asa ka gagas
Bet asa.. ku teungteuingeun




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU Dilihat 25578 orang
DownloadLagu Aksay Feat Shamila - Cinta Tak Direstui Dilihat 30767 orang
DownloadLagu Syahrini - Restu Dilihat 282267 orang
DownloadLagu D WAPINZ Band Cinta Tak Direstui 2 Dilihat 4025 orang
DownloadLagu HENDY RESTU - ASIH SUCI Dilihat 66611 orang
DownloadLagu Rhenyma - Restuilah Kami Dilihat 155267 orang
DownloadLagu Mr Manson Cinta Tak Ada Restu Dilihat 326074 orang
DownloadLagu MAMAT EXIST - KU POHON RESTU AYAH BONDA Dilihat 3412670 orang
DownloadLagu Mahesa Ft Dewi Cinta - Sing Direstui Dilihat 1856578 orang
DownloadLagu D Paspor-cinta Tak Direstui Dilihat 1706739 orang