Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hendy Restu Balaka
Lagu Hendy Restu Balaka Mp3

Nama:Hendy Restu Balaka
Durasi:5:20
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 2,149,856 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Gening enya anjen pisah
Nu munutuskeun tali asih
Ceunah arek babarengan
Moal dugi pipisahan
Tapi anjeun nu geus jalir


Tadi na henteu percaya
Anjeun teh robah haluan
Panggih jeung asih nu baheula
Nu kungsi ngait na ati
Akhir na tuh nyambung deui

Reff:
Naha anjeun bet narima kuring
Lamun deuk kitu mah atuh ka dirina
Kacinta anu geus manteng ukur ngesian
Lolokrang hatee diwewejet

Lain harita balaka henteu narima kapaksa
Datang tina hate
Geunig nyata na
Tuh nyandiwara
Nu sabenerna di rekayasa