Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Happy Asmara Separuh Ati
Lagu Happy Asmara Separuh Ati Mp3

Nama:Happy Asmara Separuh Ati
Durasi:4:12
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 118,755 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sumilir angin wengi iki
Sing tansah nambahi
Roso kangen ku...
Karo kowe

Senadyan adoh rogo iki
Nanging neng ati ...
Ku ra ono liane...
Amung kowe separuh ati

Roso neng ati iki
Sing tansah ambayangi
Pengen ku kowe ngerti
Gedhe ne tresnoku iki...

Senadyan adoh rogo iki
Nanging neng ati..
Ku ra ono liane...
Amung kowe separuh ati...

Roso neng ati iki
Sing tansah ambayangi
Pengen ku kowe ngerti
Gedhe ne tresnoku iki

Tak jaluk kowe ngerteni
Neng ati amung siji
Kowe seng tak tresnani
Kowe seng dadi
Separuh ati...
Kowe seng dadi
Separuh ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu The Kid Brothers - Asmaraku Asmaramu Dilihat 129528 orang
DownloadLagu Asmara - Lagu Cinta Dilihat 7377673 orang
DownloadLagu Utha Likumahua - Puncak Asmara Dilihat 348129 orang
DownloadLagu ARYA ASMARA - Maafkan Aku Menduakanmu Dilihat 7776 orang
DownloadLagu HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE Dilihat 58368 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Dirabi Mantan Dilihat 365621 orang
DownloadLagu GITHA GUSMANIA - RACUN ASMARA Akustik Dilihat 8315 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Terlambat Sudah Dilihat 226882 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Bojo Ketikung Dilihat 168830 orang
DownloadLagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO Dilihat 95587 orang