Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Happy Asmara Opo Kowe Lali Aku
Lagu Happy Asmara Opo Kowe Lali Aku Mp3

Nama:Happy Asmara Opo Kowe Lali Aku
Durasi:5:31
Diupdate:31 March 2018 (1 year ago)
Disukai:1,167 Orang
Dilihat:oleh 214,120 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Opo kowe iseh eling karo aku
Opo pancen kowe lali aku
Mbiyen kowe janji karo aku
Bakal njogo setyo katresnanmu

Janjimu mbiyen kowe tresno karo aku
Susah seneng pengen karo aku
Masio gede sing bakal gudo tresnomu
Janjimu ora bakal ninggal aku

Duh wong bagus rungokno suoroku
Opo pancen kowe lali aku
Opo kowe weruh jroning atiku
Saben dino mung eling sliramu

Nanging saben wayah mapan turu
Deres netes eluh ning pipiku
Mugo gusti enggal paring pepiling atimu
Enggal bali kowe marang aku, opo pancen kowe lali aku

Duh wong bagus rungokno suoroku
Opo pancen kowe lali aku
Opo kowe weruh jroning atiku
Saben dino mung eling sliramu

Nanging saben wayah mapan turu
Deres netes eluh ning pipiku
Mugo gusti enggal paring pepiling atimu
Enggal bali kowe marang aku

Opo pancen kowe lali aku
Opo pancen kowe lali aku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Evi Masamba - Racun Asmara Dilihat 23289 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Andum Roso Dilihat 32314 orang
DownloadLagu Setia Band - Asmara Dilihat 5127817 orang
DownloadLagu Gamma - Bahang Asmara Dilihat 1013460 orang
DownloadLagu Asmara - Novia Kolopaking Dilihat 10836520 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Kakean Harapan Dilihat 30364 orang
DownloadLagu RACUN ASMARA - KHA KUNCAY Dilihat 591448 orang
DownloadLagu Via Vallen - Kasmaran Dilihat 324385 orang
DownloadLagu Niagara - Api Asmara Dilihat 284811 orang
DownloadLagu Thomas Arya - Pertikayan Asmara Dilihat 17473 orang