Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Happy Asmara Opo Kowe Lali Aku
Lagu Happy Asmara Opo Kowe Lali Aku Mp3

Nama:Happy Asmara Opo Kowe Lali Aku
Durasi:5:31
Diupdate:31 March 2018 (1 year ago)
Disukai:1,387 Orang
Dilihat:oleh 251,936 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Opo kowe iseh eling karo aku
Opo pancen kowe lali aku
Mbiyen kowe janji karo aku
Bakal njogo setyo katresnanmu

Janjimu mbiyen kowe tresno karo aku
Susah seneng pengen karo aku
Masio gede sing bakal gudo tresnomu
Janjimu ora bakal ninggal aku

Duh wong bagus rungokno suoroku
Opo pancen kowe lali aku
Opo kowe weruh jroning atiku
Saben dino mung eling sliramu

Nanging saben wayah mapan turu
Deres netes eluh ning pipiku
Mugo gusti enggal paring pepiling atimu
Enggal bali kowe marang aku, opo pancen kowe lali aku

Duh wong bagus rungokno suoroku
Opo pancen kowe lali aku
Opo kowe weruh jroning atiku
Saben dino mung eling sliramu

Nanging saben wayah mapan turu
Deres netes eluh ning pipiku
Mugo gusti enggal paring pepiling atimu
Enggal bali kowe marang aku

Opo pancen kowe lali aku
Opo pancen kowe lali aku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu GITHA GUSMANIA - RACUN ASMARA Akustik Dilihat 8315 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Terlambat Sudah Dilihat 226882 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Bojo Ketikung Dilihat 168830 orang
DownloadLagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO Dilihat 95587 orang
DownloadLagu SERULING ASMARA - INTAN ALI Dilihat 129908 orang
DownloadLagu Iis Ariska - Racun Asmara Dilihat 2679254 orang
DownloadLagu NDASKU MUMET NDASMU PIYE - HAPPY ASMARA Dilihat 499769 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Akhire Cidro Dilihat 96145 orang
DownloadLagu Kasmaran - Is Haryanto Dilihat 71850 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Kowe Lan Kenangan Dilihat 18557 orang