Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Happy Asmara Dirabi Mantan
Lagu Happy Asmara Dirabi Mantan Mp3

Nama:Happy Asmara Dirabi Mantan
Durasi:5:04
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 529,640 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Arep piye maneh aku kudu seleh
Ngeculne sliramu dirabi mantanmu
Tak gondelono aku ra nduwe doyo
Mergo kahananku rung jelas statusku

Siji penjalukku ojo dilalekne
Masio sliramu wes dadi bojone
Raketang sak lembar sempetno wektumu
Kirimo kabar gawe tombo kangenku

Senadyan ra neng sandingmu
Nanging aku neng atimu
Ra kudu nduweni tresnamu
Penting wes ngerti rasamu

Sorry banget yo mas, aku ngikhlasne sliramu
Dirabi mantanmu, demi masa depanmu
Nanging ojo kuwatir, aku tetep menunggu
Menunggu di sini, di tempat biasa bertemu
Ora kurang dalan, panggah iso ketemuan
Ora kurang curo, panggah iso andum tresno
Aku lan sliramu ra biso dipisahne, kadung janji selawase

Senadyan ra neng sandingmu
Nanging aku neng atimu
Ra kudu nduweni tresnamu
Penting wes ngerti rasamu

Ojo lali mbesok bojomu kon nanggap aku
Ora usah mbayar, penting mbok cepaki ciu
Aku arep joget, sak kesele awakku
Bojomu tak jak pencak gawe jurus wolu pitu
Sepurane sing akeh, aku kakehan ngoceh
Bukan maksud hati menjadi receh
Aku hanya ingin sekedar ingin curhat di sini
Kita pernah janji sehidup semati

Senadyan ra neng sandingmu
Nanging aku neng atimu
Ra kudu nduweni tresnamu
Penting wes ngerti rasamu

Hompimpah alaihom gambreng
Kadung sumpah selawase gandeng
Ono teklek kecemplung segoro
Nganti tuwek panggah iseh tresno

Siji penjalukku ojo dilalekne
Masio sliramu wes dadi bojone
Raketang sak lembar sempetno wektumu
Kirimo kabar gawe tombo kangenku

Senadyan ra neng sandingmu
Nanging aku neng atimu
Ra kudu nduweni tresnamu
Penting wes ngerti rasamu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu The Kid Brothers - Asmaraku Asmaramu Dilihat 129528 orang
DownloadLagu Asmara - Lagu Cinta Dilihat 7377673 orang
DownloadLagu HAPPY ASMARA - SEPARUH ATI Dilihat 56832 orang
DownloadLagu Utha Likumahua - Puncak Asmara Dilihat 348129 orang
DownloadLagu ARYA ASMARA - Maafkan Aku Menduakanmu Dilihat 7776 orang
DownloadLagu HAPPY ASMARA - BALIK KANAN WAE Dilihat 58368 orang
DownloadLagu GITHA GUSMANIA - RACUN ASMARA Akustik Dilihat 8315 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Terlambat Sudah Dilihat 226882 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Bojo Ketikung Dilihat 168830 orang
DownloadLagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO Dilihat 95587 orang