Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Happy Asmara Bojo Ketikung
Lagu Happy Asmara Bojo Ketikung Mp3

Nama:Happy Asmara Bojo Ketikung
Durasi:5:21
Diupdate:30 August 2016 (3 years ago)
Disukai:728 Orang
Dilihat:oleh 168,987 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku ra nyongko
Kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono
Lanang liyo seng seneng kowe
Nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Reff: pertama*

Hee...
Kowe koncoku
Seng jarene cs ku
Nanging nyatane neng mburi
Kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak
Bojone konco dewe
Ora mikir koncone
Tumindak sak penak e
Paitan cangkem lunyu
Kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah
Mana kutahu
Seakan kau arjuna
Padahal engkau kecu
Ra nganggo sopan santun
Kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...

Aku ra nyongko...
Kowe tego karo konco...
Jarene konco kenthel...
Bojoku kok sleding tekel...

Opo ra ono...
Lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung...
Bojone konco dewe...

Reff: ke2
Aku kurang opo kok kowe iso tego
Opo ono salahku terus kowe nikung
Aku
Opo kudu tak jarno
Kok aku kudu lilo
Ngrasakne tumindakmu
Seng ngrugekke awakku
Pancen kowe konyol
Neng utekmu kok protol
Pendak ndinone awor
E, bojoku kok gondhol
Tak bisa aku pendam
Mana sanggup bertahan
Neng ngarep kok apik an
Neng mburi kok bajingan...

Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Mencoba rapopo...
Sak tenane atiku loro
Nanging aku...
Wes kebacut loro...

Aku ra nyongko, kowe tego karo konco,
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel,

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe...
Nganti kowe nikung... bojone konco dewe...

Reff: ke 3
Yoo wes sak karepmu, nek ngeneki caramu
Yen wes iki dalane, aku mung ikhlas wae,
Kowe mung tak titeni,
Kok watakmu kemlinthi, pacar teman sendiri,
Kau anggap permai suri
Gek ndang rumat kono,
Gek ndang untal kono,
Mugo iso seneng, awet tekan tuo
Sakjane aku ngguyu, mikirke tumindakmu,
Kok kowe nggragas banget,
Ngopeni turahanku...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Mencoba rapopo...

Sak tenane atiku loro...
Nanging aku...
Kebacut loro...

Aku ra nyongko, kowe tego konco,
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel,

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe, nganti kowe nikung
Bojone konco dewe

Aku ra nyongko, kowe tego konco
Jarene konco kenthel, bojoku kok sleding tekel

Opo ra ono, lanang liyo seng seneng kowe, nganti kowe nikung
Bojone konco dewe... e... e...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu GITHA GUSMANIA - RACUN ASMARA Akustik Dilihat 8315 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Terlambat Sudah Dilihat 226882 orang
DownloadLagu HAPPY ASMARA - TAK IKHLASNO Dilihat 95587 orang
DownloadLagu SERULING ASMARA - INTAN ALI Dilihat 129908 orang
DownloadLagu Iis Ariska - Racun Asmara Dilihat 2679254 orang
DownloadLagu NDASKU MUMET NDASMU PIYE - HAPPY ASMARA Dilihat 499769 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Akhire Cidro Dilihat 96145 orang
DownloadLagu Kasmaran - Is Haryanto Dilihat 71850 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Kowe Lan Kenangan Dilihat 18557 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Jangan Lupa Bahagia Dilihat 10342 orang