Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hana Monina Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
Lagu Hana Monina Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo Mp3

Nama:Hana Monina Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo
Durasi:4:11
Diupdate:09 August 2018 (1 year ago)
Disukai:1,866 Orang
Dilihat:oleh 245,896 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Biyen kowe nate janji
Nanging sak iki hlakok mbok blenjani
Opo to sebabpe iki
Kowe lan aku ora direstui

Tresnoku marang sliramu
Nganti sak iki ora oleh restu
Lilo aku ra lilo awakmu sak iki
Disanding wong liyo

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso

Tresnaku kepenggak wong tuwo
Kepenggak mergo itungan jowo
Lilakno kudu tak lilakno
Amergo tresno ra biso dipekso




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Hana Monina - Aku Tak Bisa Dilihat 40483 orang
DownloadLagu Hanacaraka-Cintaku Kandas Di Ujung Pacitan Dilihat 24029 orang
DownloadLagu Sing Direstui - Hana Monina Ft Samino The Rosta Vol 18 Dilihat 276222 orang