Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hampura Yayan Jatnika
Lagu Hampura Yayan Jatnika Mp3

Nama:Hampura Yayan Jatnika
Durasi:5:18
Diupdate:12 December 2011 (7 years ago)
Disukai:2,989 Orang
Dilihat:oleh 2,212,686 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bulan... anu katembong sapotong.
Bentang, singkaretit narembongan...
Maturan hate nu tunggara...
Alatan dipeugatkeun cinta.
Duh... nalangsa.

Diri.ukur sumerah kagusti
Mugi, sing kiat nandangan lara
Lamun seug enya ieu karma
Kuring kungsi milampah dosa...
Duh... ampun gusti

Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...
Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...

Diri.ukur sumerah kagusti
Mugi, sing kiat nandangan lara
Lamun seug enya ieu karma
Kuring kungsi milampah dosa...
Duh... ampun gusti

Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...
Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...

Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...
Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu YAYAN JANTIKA - DEMI KABOGOH Dilihat 53367 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Balitungan Dilihat 25750 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Titip Ka Angin Dilihat 99043 orang
DownloadLagu IDOLA NYENTRIK - YAYAN JATNIKA Dilihat 1381 orang
DownloadLagu YAYAN JATNIKA - NING NONG Dilihat 4440 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Lamunan Dilihat 3940699 orang
DownloadLagu ADA Band - Tak Bisa Lagi Menyayangimu Dilihat 200783 orang
DownloadLagu Ji Love Selalu Menyayangmuu Dilihat 8025 orang
DownloadLagu Terry - Ijinkan Aku Menyayangimu Dilihat 42695 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika Jungjunan Dilihat 175001 orang