Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Hampura Yayan Jatnika
Lagu Hampura Yayan Jatnika Mp3

Nama:Hampura Yayan Jatnika
Durasi:5:18
Diupdate:12 December 2011 (8 years ago)
Disukai:3,326 Orang
Dilihat:oleh 2,442,855 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bulan... anu katembong sapotong.
Bentang, singkaretit narembongan...
Maturan hate nu tunggara...
Alatan dipeugatkeun cinta.
Duh... nalangsa.

Diri.ukur sumerah kagusti
Mugi, sing kiat nandangan lara
Lamun seug enya ieu karma
Kuring kungsi milampah dosa...
Duh... ampun gusti

Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...
Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...

Diri.ukur sumerah kagusti
Mugi, sing kiat nandangan lara
Lamun seug enya ieu karma
Kuring kungsi milampah dosa...
Duh... ampun gusti

Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...
Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...

Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...
Kamana... kamana neangannana
Manehna nu kungsi ku kuring di nyeunyeuri.hampura...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Yayan Jatnika - Mega Hideung Dilihat 233871 orang
DownloadLagu Opick - Maha Penyayang Dilihat 316076 orang
DownloadLagu Merpati - Caraku Menyayangimu Dilihat 21410 orang
DownloadLagu Teteh - Yayan Jatnika Dilihat 6962 orang
DownloadLagu YAYAN JANTIKA - DEMI KABOGOH Dilihat 53367 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Balitungan Dilihat 25750 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Titip Ka Angin Dilihat 99043 orang
DownloadLagu IDOLA NYENTRIK - YAYAN JATNIKA Dilihat 1381 orang
DownloadLagu YAYAN JATNIKA - NING NONG Dilihat 9581 orang
DownloadLagu Yayan Jatnika - Lamunan Dilihat 3940699 orang