Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Halimun Jatigede Hayati
Lagu Halimun Jatigede Hayati Mp3

Nama:Halimun Jatigede Hayati
Durasi:5:55
Diupdate:23 May 2016 (3 years ago)
Disukai:5,227 Orang
Dilihat:oleh 2,557,269 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Duuh ampun paralun
Neneda kanu kawasa

Amit kapara karuhun
Mugi ulah medal sila

Lemah cai pangbalikan
Ayeuna kari waasna
Gunung leutik
Tembong leuit
Pajaratan geus teu katembong
Tunggulna
Nya kamana
Leungit kamana

Jati gede suka kersa pada jaya
Leuwi hideung
Kiwari jadi sagara
Lembur kuring
Lemah cai pangbalikan
Robah wujud
Jadi tapak pangwangunan

Lamping pasir cipaku
Jemah cibogo
Jati bungur
Ayeuna kari tapakna
Geus kakubur
Pinuh ku rasa mokaha
Ganti rupa
Robah geus jadi sagara

Halimun di jati gede
Jadi saksi lembur nu pinuh cimata

Halimun di jatigede
Jadi ciri kiwari leber ku cai

Halimun dijati gede
Jadi saksi lembur nu pinuh cimata

Halimun dijati gede
Jadi ciri kiwari leber ku cai

Amit paralun
Kanu keur mangku lembur
Prabu guru adjie putih
Nu keur nyungsi dinu sepi
Nu keur geunah tumaninah
Duh ieung
Neda agung nya haq sami
Amit ngahudang wayangkeun
Amit nga hudang wayangkeun

Jati gede suka kersa pada jaya
Leuwi hideung
Kiwari jadi sagara
Lembur kuring
Lemah cai pangbalikan
Robah wujud
Jadi tapak pangwangunan

Lamping pasir cipaku
Jemah cibogo
Jati bungur
Ayeuna kari tapakna
Geus kakubur
Pinuh ku rasa mokaha
Ganti rupa
Robah geus jadi sagara

Halimun di jati gede
Jadi saksi lembur nu pinuh cimata

Halimun di jatigede
Jadi ciri kiwari leber ku cai

Halimun dijati gede
Jadi saksi lembur nu pinuh cimata

Halimun dijati gede
Jadi ciri kiwari leber ku cai




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu Ganti Baju - Vety Vera Mp3 Dilihat 72305 orang
Lagu Koil - Semoga Kau Sembuh Part 2 Mp3 Dilihat 474931 orang
Lagu MOMONON - RAMBO ITU ROMEO Mp3 Dilihat 697713 orang
Lagu CHARLES HUTAGALUNG - Tiada Lagi Mp3 Dilihat 75883 orang
Lagu Zara Zya - Tiada Dendam Mp3 Dilihat 5465415 orang
Lagu MOMONON - MAKAN TUH CINTA New Version Mp3 Dilihat 252151 orang
Lagu Wafiq Azizah - Seribu Cinta Mp3 Dilihat 27 orang
Lagu SUPERIOTS - Nafsu Penguasa Mp3 Dilihat 101408 orang
Lagu EGA NOVIANTIKA - BUNGA PENGANTIN Mp3 Dilihat 103546 orang
Lagu Nira - Cuma Sayang Mp3 Dilihat 341882 orang