Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Halimun Jatigede Hayati
Lagu Halimun Jatigede Hayati Mp3

Nama:Halimun Jatigede Hayati
Durasi:5:55
Diupdate:23 May 2016 (3 years ago)
Disukai:4,571 Orang
Dilihat:oleh 2,185,064 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Duuh ampun paralun
Neneda kanu kawasa

Amit kapara karuhun
Mugi ulah medal sila

Lemah cai pangbalikan
Ayeuna kari waasna
Gunung leutik
Tembong leuit
Pajaratan geus teu katembong
Tunggulna
Nya kamana
Leungit kamana

Jati gede suka kersa pada jaya
Leuwi hideung
Kiwari jadi sagara
Lembur kuring
Lemah cai pangbalikan
Robah wujud
Jadi tapak pangwangunan

Lamping pasir cipaku
Jemah cibogo
Jati bungur
Ayeuna kari tapakna
Geus kakubur
Pinuh ku rasa mokaha
Ganti rupa
Robah geus jadi sagara

Halimun di jati gede
Jadi saksi lembur nu pinuh cimata

Halimun di jatigede
Jadi ciri kiwari leber ku cai

Halimun dijati gede
Jadi saksi lembur nu pinuh cimata

Halimun dijati gede
Jadi ciri kiwari leber ku cai

Amit paralun
Kanu keur mangku lembur
Prabu guru adjie putih
Nu keur nyungsi dinu sepi
Nu keur geunah tumaninah
Duh ieung
Neda agung nya haq sami
Amit ngahudang wayangkeun
Amit nga hudang wayangkeun

Jati gede suka kersa pada jaya
Leuwi hideung
Kiwari jadi sagara
Lembur kuring
Lemah cai pangbalikan
Robah wujud
Jadi tapak pangwangunan

Lamping pasir cipaku
Jemah cibogo
Jati bungur
Ayeuna kari tapakna
Geus kakubur
Pinuh ku rasa mokaha
Ganti rupa
Robah geus jadi sagara

Halimun di jati gede
Jadi saksi lembur nu pinuh cimata

Halimun di jatigede
Jadi ciri kiwari leber ku cai

Halimun dijati gede
Jadi saksi lembur nu pinuh cimata

Halimun dijati gede
Jadi ciri kiwari leber ku cai




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu Fatur Nadila - Kulakukan Semua Untukmu Mp3 Dilihat 4623050 orang
Lagu Bagai Ranting Yang Kering - Ani Anjani Mp3 Dilihat 179134 orang
Lagu The Zikr - Air Mata Keinsafan Mp3 Dilihat 26257 orang
Lagu Syair Kidung Cinta - GuyonWaton Mp3 Dilihat 24574 orang
Lagu Kangen Kuto Batu - Deviana Safara Mp3 Dilihat 245177 orang
Lagu Rahmat EKAMATRA - Siapa Di Hatimu Mp3 Dilihat 1767536 orang
Lagu VOP - Tangisan Hati Mp3 Dilihat 168020 orang
Lagu Exists - Seperti Dulu Mp3 Dilihat 1801451 orang
Lagu Borondong Garing - Nining Meida Mp3 Dilihat 180684 orang
Lagu Nella Kharisma - Lukaku Dangdut Koplo 2017 Mp3 Dilihat 24644 orang