Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
H Darso Batrawali
Lagu H Darso Batrawali Mp3

Nama:H Darso Batrawali
Durasi:4:47
Diupdate:25 September 2012 (7 years ago)
Disukai:2,348 Orang
Dilihat:oleh 1,871,186 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Hariwang~ nu geulis midangdam~
Ka irut~ jajaka gandang
Getah ngeuclak~ kerbalangah
Mupus raray kasucian~
Poek~ kunikmatna cinta
Mareungan cahya keur hibar
Pamikirna bakal rek satuhu
Jajaka nu dipicinta~~
Kutan nu jadi panutan
Ningalkeun taya laratan
Batra~wali nya pait nya peuheur
Meulit ka batin nu geulis
Palangsiang nu dikandung
Teu dosa beut di tandasa

Poek kunikmatna cinta
Mareungan cahya keur hibar
Pamikirna bakal rek satuhu
Jajaka nu dipicinta~
Kutan nu jadi panutan
Ningalkeun taya laratan
Batrawali nya pait nya peuheur
Meulit ka batin nu geulis~
Palangsiang nu dikandung
Teu dosa beut di tandasa
Kutan nu jadi panutan
Ningalkeun taya laratan
Batrawali nya pait nya peuheur
Meulit ka batin nu geulis~
Palangsiang nu dikandung~
Teu dosa beut di tandasa




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Hati Band - Jadikan Aku Pacarmu Dilihat 122944 orang
DownloadLagu Hengky Hepon - Cinta Semakin Gila Dilihat 95 orang
DownloadLagu HUJAN- Jiwa Kelajuan Dilihat 1088422 orang
DownloadLagu DARSO - MARIPI Dilihat 60304 orang
DownloadLagu Pop Sunda Darso - Cang Cing Cong Dilihat 58990 orang
DownloadLagu Hevins - Kuawali Dengan Bismillah Dilihat 1099 orang
DownloadLagu Happy Asmara - Andum Roso Dilihat 32314 orang
DownloadLagu Hael Husaini - Bersyukur Seadanya Dilihat 1083 orang
DownloadLagu Hijau Daun - Pacar Impian Dilihat 125859 orang
DownloadLagu Darso - Jaman Edan Dilihat 10167 orang