Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Guyub Rukun Dalane Gusti
Lagu Guyub Rukun Dalane Gusti Mp3

Nama:Guyub Rukun Dalane Gusti
Durasi:5:41
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 321,940 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Aku mung biso dedungo
Marang gusti kang moho kuoso
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye meneh
Kabeh takdire kang moho kuoso

Aku mung biso dedungo
Marang gusti kang moho kuoso
Mergo tresno mung tok gawe loro
Nanging piye meneh
Kabeh takdire kang moho kuoso

Rabakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe raiso nepati
Rabakal tak lalekke
Loro sing wis tak rasakke
Iki pancen wis takdire
Aku ra biso ro kowe

Penginku kowe ngerti
Kowe sing tak tresnani
Nanging piye maneh
Kabeh wis dalane gusti

Aku mung biso nerimo
Kowe gandeng ro wong liyo
Aku kudu kuat nrimo kanti
Ikhlas lan legowo

Rabakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe raiso nepati
Rabakal tak lalekke
Loro sing wis tak rasakke
Iki pancen wis takdire
Aku ra biso ro kowe

Rabakal tak baleni
Tresnoku sing koyo wingi
Mergo janji tok blenjani
Kowe raiso nepati
Rabakal tak lalekke
Loro sing wis tak rasakke
Iki pancen wis takdire
Aku ra biso ro kowe

Iki pancen wis takdire..ee..e
Aku ra biso ro kowe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DALANE GUSTI - GUYUB RUKUN Dilihat 13064 orang
DownloadLagu Merpati - Rukun Islam Dilihat 2390 orang
DownloadLagu ANJI - DIA Reggae RUKUN RASTA Dilihat 1142231 orang