Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Guyonwaton Karma
Lagu Guyonwaton Karma Mp3

Nama:Guyonwaton Karma
Durasi:5:16
Diupdate:01 July 2018 (7 months ago)
Disukai:61,784 Orang
Dilihat:oleh 15,195,364 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ojo salahke aku, wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe, tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku,tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo, kowe keno karma ne…

Uwes cukup leh ku nggawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku nggawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Ora bakal ku ndilat
Tresnoku bali neng kowe

Ojo salahke aku,wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe, tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku,tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo, kowe keno karma ne…

Uwes cukup leh ku nggawe kowe nangis
Uwes cukup leh ku nggawe kowe tetangis
Senadyan ati iki ora tegel ndelokne
Loroku sing mbiyen
Saiki mbalik ning kowe

Ojo salahke aku, wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe, tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku,tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo, kowe keno karma ne…

Ojo salahke aku, wes nglarani atimu
Mergo kowe wes gawe, tatu sumpah setiaku
Ojo salahke aku,tak pilih ninggalke kowe
Wolak walek donyo, kowe keno karma ne
Wolak walek donyo, kowe keno karma ne…
Wolak walek donyo, kowe keno azab-e…




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Dhevy Geranium - Karma Reggae Version Dilihat 219876 orang
DownloadLagu GuyonWaton - Lungaku Dilihat 2098789 orang
DownloadLagu Nella Kharisma - KARMA Guyon Waton Dilihat 103695 orang
DownloadLagu VIA VALLEN - KARMA Dilihat 1157401 orang
DownloadLagu GuyonWaton - Ora Masalah Dilihat 25186317 orang
DownloadLagu GuyonWaton - Korban Janji Dilihat 36446843 orang
DownloadLagu JANE SUSAN - KARMA Dilihat 108 orang
DownloadLagu Twinkle And Bad Face - Karma Dilihat 86822 orang
DownloadLagu Mara Karma Terluka Lagi Dilihat 76766 orang
DownloadLagu NIDJI - Teroesir Menunggu Karma - OST Tenggelamnya Kapal Van Der Wijck Dilihat 8014025 orang