Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Guyon Waton Sayang Sayang
Lagu Guyon Waton Sayang Sayang Mp3

Nama:Guyon Waton Sayang Sayang
Durasi:3:31
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 3,515,301 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lintang - lintang lan rembulan
Rungokna suara neng ati
Aku sing nandang kasmaran
Lintang-lintang lan rembulan
Rungokna suoro neng ati
Aku sing nandang kasmaran

Sayang-sayang
Sing tak sayang
Kangen-kangen
Kangene atiku
Endahe wengi iki
Aku tansah kelingan
Nyawang sliramu lan sesandingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

Lintang - lintang lan rembulan
Rungokna suara neng ati
Aku sing nandang kasmaran

Sayang-sayang
Sing tak sayang
Kangen-kangen
Kangene atiku
Endahe wengi iki
Aku tansah kelingan
Nyawang sliramu lan sesandingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

Lintang - lintang lan rembulan
Rungokna suara neng ati
Aku sing nandang kasmaran

Sayang-sayang
Sing tak sayang
Kangen-kangen
Kangene atiku
Endahe wengi iki
Aku tansah kelingan
Nyawang sliramu lan sesandingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu

Nyawang sliramu lan sesandingan
Tresnane atiku mung kanggo sliramu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Raiso Dadi Siji - Guyon Waton Dilihat 42055 orang
DownloadLagu MENEPI - NGATMOMBILUNG GUYONWATON Dilihat 3186174 orang
DownloadLagu Pacobaning Urip - Ciptaan Ndaru Breng By GuyonWaton Dilihat 173162 orang
DownloadLagu Sayang 2 - Nella Kharisma GuyonWaton Dilihat 2393788 orang
DownloadLagu Guyon Waton - Demi Kowe Dilihat 9040 orang
DownloadLagu GUYON WATON - Tetep Neng Ati Dilihat 480812 orang
DownloadLagu Guyonwaton - Kependem Tresno Dilihat 3356803 orang
DownloadLagu Guyon Waton - Akhire Cidro Dilihat 232597 orang
DownloadLagu Guyon Waton - Kanggo Kowe Dilihat 167520 orang
DownloadLagu TRESNO TEKANE MATI - Guyon Waton Dilihat 6475 orang