Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Fdj Emily Young Pamer Bojo
Lagu Fdj Emily Young Pamer Bojo Mp3

Nama:Fdj Emily Young Pamer Bojo
Durasi:5:40
Diupdate:31 May 2019 (2 months ago)
Disukai:2,213 Orang
Dilihat:oleh 235,079 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo ngene rasane wong nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng
Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku

Ci~dro janji tegane kowe ngapusi
Nganti seprene suwene aku ngenteni
Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

Du~du klambi anyar sing
Neng njero lemariku
Nanging bojo anyar sing
Mbok pamerke neng aku

Du~du wangi mawar sing
Tak sawang neng mripatku
Nanging kowe lali
Ngelarani wong koyo aku

Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku
Nengopo seneng aku
Yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku