Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Fdj Emily Young Feat Bajol Ndanu Lir Ilir Reggae
Lagu Fdj Emily Young Feat Bajol Ndanu Lir Ilir Reggae Mp3

Nama:Fdj Emily Young Feat Bajol Ndanu Lir Ilir Reggae
Durasi:4:37
Diupdate:30 April 2019 (3 months ago)
Disukai:2,872 Orang
Dilihat:oleh 304,762 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lir ilir lir ilir Tandure wis sumilir
Tak ijo royo royo
Tak sengguh temanten anyar
Cah angon cah angon
Penekno blimbing kuwi
Lunyu lunyu penekno
Tak nggo basuh dodo tiro
Dodo tiro dodo tiro
Kumintir bedah ing pinggir
Dondomono jrumatono
Tak nggo sebo mengko sore
Mumpung padhang rembulane
Mumpung jembar kalangane
Sun surako surak hiyo

Jaman sakiki wis ra iso mbedakne
Antarane setan mbiyen karo sing saiki
Wujud nyatane setane podo adaptasi
Marang perkembangan jaman
menungso model saiki
He menungso sing waspodo
jujur lan sing ngati ati
Ojo nganti keno godho ojo gelem dibujuki
Mulo kudu dho ndedonga
ben ra gampang diapusi
He menungso dho elingo
sok mben paranmu neng ndi

Lir ilir lir ilir woyo
lir ilir lir ilir uye nana uye nananana
Lir ilir lir ilir woyo
lir ilir lir ilir uye nana uye nananana
berikanlah sedikit waktu
untuk mengingat siapa tuhan mu