Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Fdj Emily Young Bisane Mung Nyawang
Lagu Fdj Emily Young Bisane Mung Nyawang Mp3

Nama:Fdj Emily Young Bisane Mung Nyawang
Durasi:5:48
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 7,198,578 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Getun rasane ati
Sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati
Opo iki wis takdire
Bisane mung nyawang
Kadhung mulo wis takdire
Lilo isun lilo...
Lilo isun lilo...
Lilo isun lilo...
Hoooo...