Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Fanny Sabila Iraha Kawin
Lagu Fanny Sabila Iraha Kawin Mp3

Nama:Fanny Sabila Iraha Kawin
Durasi:4:33
Diupdate:07 February 2017 (3 years ago)
Disukai:13,651 Orang
Dilihat:oleh 3,575,014 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Geus bosen bobogohan wae
Geus cape gunta ganti pasangan wae
Ku itu ku ieu sok ditanya wae
Mantak pusing mantak rajet kana hate
Jajaka loba nu daratang
Nu make mobil motor jeung anu leumpang
Teu ka itung anu ngajak kenalan
Neleponan smssan jeung facebookan
Na kunaon ieu hate terus bimbang
Na kunaon papacangan mariang ilang
Naha salah lamun kuring boga kahayang
Hayang gedong sigrong hayang mobil sedan jeung hayang tanah hektaran
Iraha iraha kuring rek kawin
Da gening nyorangan mantak rungsing
Si ema sibapak geus nitah kawin
Na iraha na iraha kuring kawin.




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Fanny Sabila - Darmaga Cinta Dilihat 111203 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - ANAK YATIM Dilihat 753482 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 7 - Bulan Dilihat 122699 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 - Kahayang Keukeuh Dilihat 148049 orang
DownloadLagu FANNY SABILA - ANJEUN BUAYA Dilihat 391309 orang
DownloadLagu TIVAL SALSABILA - PERNAH AZMI Dilihat 488055 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Batrawali Dilihat 63494 orang
DownloadLagu Tival Salsabila - Hanya Rindu Dilihat 2647 orang
DownloadLagu Bengras Panganten - Fanny Sabila Dilihat 460166 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Citarum Harum Dilihat 57089 orang