Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Fanny Sabila Feat N25 Kahayang Keukeuh
Lagu Fanny Sabila Feat N25 Kahayang Keukeuh Mp3

Nama:Fanny Sabila Feat N25 Kahayang Keukeuh
Durasi:5:09
Diupdate:03 June 2019 (3 months ago)
Disukai:1,366 Orang
Dilihat:oleh 284,828 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mimitina iseng
Kureuseup ngaheureuyanna
Geugeut ka geulisna
Gereget kan bodina

Tina iseng kalah manteung
Tina heureuy asup kana hate
Tungtungna kuring bebeakan

Ngabelaan nganjuk ngahutang
Mahugi hayang kapake
Lindeuk - lindeuk japati
Rek dicium mah hararese

Usaha anu can hasil
Kaburu beakeun modalna
Rek ngalamar teu boga duit

Kuring nu ngoleang
Manehna kabandang batur
Cinta nu kapakan
Hate kuring kakalayangan

Kahayang teu kahontal
Manehna kawin jeung batur
Hate anu peurih
Ceurik ceurik ku nalangsa

Duriat pageuh
Kahayang keukeuh
Ngalamun teu paruguh
Nunggu randana




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Fanny Sabila - Darmaga Cinta Dilihat 111203 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - ANAK YATIM Dilihat 753482 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 7 - Bulan Dilihat 122699 orang
DownloadLagu FANNY SABILA - ANJEUN BUAYA Dilihat 391309 orang
DownloadLagu TIVAL SALSABILA - PERNAH AZMI Dilihat 488055 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Batrawali Dilihat 63494 orang
DownloadLagu Tival Salsabila - Hanya Rindu Dilihat 2647 orang
DownloadLagu Bengras Panganten - Fanny Sabila Dilihat 460166 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Citarum Harum Dilihat 57089 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Iraha Kawin Dilihat 2163158 orang