Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Fanny Sabila Citarum Harum
Lagu Fanny Sabila Citarum Harum Mp3

Nama:Fanny Sabila Citarum Harum
Durasi:6:06
Diupdate:19 April 2018 (1 year ago)
Disukai:839 Orang
Dilihat:oleh 79,168 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Situ cisanti
Nu jadi ciri
Tuh situ saguling
Anu mawa eling
Cai nu suci titipan gusti

Sok geura nyaring
Prajurit siliwingi
Geura bewara bhayangkara
Tanjeurkeun aturan
Nagri tur walagri
Rempug jukung sauyunan

Hayu urang babarengan
Aturan urang pancegkeun
Rakyatna kudu rancage
Urus leuweung masing hade
Makmur rakyatna panceg negrina

Citarum puserna cai
Kudu dijaga ku siliwangi
Cirata nu mawa beja
Bhayangkara nu ngariksa

Kuring titip amanat gusti
Ngajaga lembur supaya makmur
Caina herang rakyat ge senang
Sabilulungan nu jadi ciri

Sok geura nyaring
Prajurit siliwingi
Geura bewara bhayangkara
Tanjeurkeun aturan
Nagri tur walagri
Rempug jukung sauyunan

Hayu urang babarengan
Aturan urang pancegkeun
Rakyatna kudu rancage
Urus leuweung masing hade
Makmur rakyatna panceg negrina

Citarum puserna cai
Kudu dijaga ku siliwangi
Cirata nu mawa beja
Bhayangkara nu ngariksa

Kuring titip amanat gusti
Ngajaga lembur supaya makmur
Caina herang rakyat ge senang
Sabilulungan nu jadi ciri




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Fanny Sabila - Darmaga Cinta Dilihat 111203 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - ANAK YATIM Dilihat 753482 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 7 - Bulan Dilihat 122699 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 - Kahayang Keukeuh Dilihat 148049 orang
DownloadLagu FANNY SABILA - ANJEUN BUAYA Dilihat 391309 orang
DownloadLagu TIVAL SALSABILA - PERNAH AZMI Dilihat 488055 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Batrawali Dilihat 63494 orang
DownloadLagu Tival Salsabila - Hanya Rindu Dilihat 2647 orang
DownloadLagu Bengras Panganten - Fanny Sabila Dilihat 460166 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Iraha Kawin Dilihat 2163158 orang