Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Fanny Sabila Anak Yatim
Lagu Fanny Sabila Anak Yatim Mp3

Nama:Fanny Sabila Anak Yatim
Durasi:6:42
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,787 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Deudeuh anjeun anak yatim
Kaum duafa katalangsara
Asih indung bapak
Kiwari tos teu aya
Hirup pahatu lalis nungeli..iii..ii..s
Nungelis...

Kasadaya jalmi aya
Naha arnjeun henteu malire
Na arnjeun rek tega
Poho parintah agama

Tuh tingali duafa katalangsara..aaa..aa.
Piraku rek tega ...

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama.

Kasadaya jalmi aya
Naha arnjeun henteu malire
Na anjeun rek tega
Poho parentah agama

Tuh tingali duafa katalangsara..aaa..aa.
Piraku rek tega...

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama.

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu POTRET - MUNGKIN By TIVAL SALSABILA Dilihat 10908415 orang
DownloadLagu ISTRI SETIA BY FANNY SABILA Dilihat 1392326 orang
DownloadLagu GURAT BUMI BY FANNY SABILA Dilihat 1470138 orang
DownloadLagu BENCI - MANSYUR S BY FANNY SABILA Dilihat 1092777 orang
DownloadLagu RITA SUGIARTO - TULANG RUSUK BY FANNYSABILA Dilihat 1221891 orang
DownloadLagu TIADA GUNA BY FANNYSABILA Dilihat 3292882 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Darmaga Cinta Dilihat 111203 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 7 - Bulan Dilihat 122699 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 - Kahayang Keukeuh Dilihat 148049 orang
DownloadLagu FANNY SABILA - ANJEUN BUAYA Dilihat 391309 orang