Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Fanny Sabila Anak Yatim
Lagu Fanny Sabila Anak Yatim Mp3

Nama:Fanny Sabila Anak Yatim
Durasi:6:42
Diupdate:18 January 2018 (2 years ago)
Disukai:4,414 Orang
Dilihat:oleh 783,069 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Deudeuh anjeun anak yatim
Kaum duafa katalangsara
Asih indung bapak
Kiwari tos teu aya
Hirup pahatu lalis nungeli..iii..ii..s
Nungelis...

Kasadaya jalmi aya
Naha arnjeun henteu malire
Na arnjeun rek tega
Poho parintah agama

Tuh tingali duafa katalangsara..aaa..aa.
Piraku rek tega ...

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama.

Kasadaya jalmi aya
Naha arnjeun henteu malire
Na anjeun rek tega
Poho parentah agama

Tuh tingali duafa katalangsara..aaa..aa.
Piraku rek tega...

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama.

Kamana atuh kamana anu benghar
Anak yatim keur prihatin
Tisaha atuh tisaha anak yatim
Miharep deudeuh citresna

Ya allah mugi maparin kakiatan
Anak yatim sing sabar tawakal
Mugia ginulur bagja keur sadaya
Kenging rido nu kawasa
Duh nu balenghar mugia taat agama




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 7 - Bulan Dilihat 122699 orang
DownloadLagu FANNY SABILA Feat N25 - Kahayang Keukeuh Dilihat 148049 orang
DownloadLagu FANNY SABILA - ANJEUN BUAYA Dilihat 391309 orang
DownloadLagu TIVAL SALSABILA - PERNAH AZMI Dilihat 488055 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Batrawali Dilihat 63494 orang
DownloadLagu Tival Salsabila - Hanya Rindu Dilihat 2647 orang
DownloadLagu Bengras Panganten - Fanny Sabila Dilihat 460166 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Citarum Harum Dilihat 57089 orang
DownloadLagu Fanny Sabila - Iraha Kawin Dilihat 2163158 orang
DownloadLagu AKU PERGI - ALIKA BY TIVAL SALSABILAH Dilihat 912290 orang