Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Eny Sagita Udan Janji
Lagu Eny Sagita Udan Janji Mp3

Nama:Eny Sagita Udan Janji
Durasi:6:38
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 323,733 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sumilir angin ndalu
Sumribit kroso neng ati
Soyo nambahi roso kasmaran iki
Pirang pirang bengi,
Tansah tak enteni
Nanging ra ono teko, ngugemi janjimu
Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni ra ono tekamu
Pirang pirang bengi
Mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku geloning atiku

Ra ono banyu sing nelesi neng pelataran
Nanging mung udan janjimu
Nelesi a'ti ku sing kasmaran
Ra ono banyu seng nelesi mudon neng bumi
Nanging mung udan janjimu
Sing deres gawe gelaning ati
Ojo mung paring janji
Nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene ra ono tekamu

Sumilir angin ndalu
Sumribit kroso neng ati
Soyo nambahi roso kasmaran iki
Pirang pirang bengi
Tansah tak enteni
Nanging ra ono teko ngugemi janjimu

Padange rembulan sing ngancani sepiku
Suwi ngenteni ra ono tekamu
Pirang pirang bengi
Mung tak sawang langit
Nangis netes eluhku, gelo ning atiku

Ra ono banyu sing nelesi neng pelataran
Nanging mung udan janjimu
Nelesi a'ti ku seng kasmaran
Ra ono banyu seng nelesi mudun neng bumi
Nanging mung udan janjimu
Seng deres gawe gelaning ati,

Ojo mung paring janji,
Nganti kapan nyekso kangenku
Nganti seprene ra ono tekamu

Ra ono banyu seng nelesi neng pelataran
Nanging mung udan janjimu
Nelesi a'ti ku seng kasmaran
Ra ono banyu seng nelesi mudun neng bumi
Nanging mung udan janjimu
Seng deres gawe geloning ati

Ojo mung paring janji
Nganti kapan nyekso kangenku,
Nganti seprene ra ono tekane..




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Eny Sagita - Salah Apa Aku Dilihat 1940 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Cidro Dilihat 122857 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Balungan Kere Dilihat 94522 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Suci Dalam Debu Dilihat 135556 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Benci Ku Sangka Sayang Dilihat 1043 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sayang 9 Dilihat 553979 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Pokok E Kowe Dilihat 200311 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Terminal Tirtonadi Dilihat 184242 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Stasiun Balapan Dilihat 268811 orang
DownloadLagu Eny Sagita Feat Alice Arkadewi - Mundur Alon Alon Dilihat 96615 orang