Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Eny Sagita Tiket Swargo
Lagu Eny Sagita Tiket Swargo Mp3

Nama:Eny Sagita Tiket Swargo
Durasi:5:42
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 391,864 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Swrgo tansah mengo lawange
Dicawisake kanggo sopo wae
Suargo tansah mengo lawange
Dicawisake kanggo sopo wae

Sing kuat imane lan becik ngamale
Rikolo urip ono ndonyone

Ya imammarus liya sannati
Anta babullah himu'tamadzi

Fabidun yaya wa akhiroti
Ya rasulallah hikud biyati

Tiket suwargo regane murah
Nanging anehe akeh sing wegah
Tiket suwargo regane murah
Nanging anehe akeh sing wegah

Tumindak becik abot lakone
Akeh godane lan rintangane
Yen kuat imane slamet uripe

Ya imammarus liya sannati
Anta babullah himu'tamadzi

Fabidun yaya wa akhiroti
Ya rasulallah hikud biyati

Tiket neroko regane larang
Nanging sing seneng kok pirang-pirang
Tiket neroko regane larang
Nanging sing seneng kok pirang-pirang

Tumindak doso pancene gampang

Ojo turuti godane setan
Sing ngajak marang kasengsaran

Suargo tansah mengo lawange
Dicawisake kanggo sopo wae

Sing kuat imane lan becik ngamale
Rikolo urip ono ndonyone

Ya imammarus liya sannati
Anta babullah himu'tamadzi

Fabidun yaya wa akhiroti
Ya rasulallah hikud biyati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Eny Sagita - Salah Apa Aku Dilihat 1940 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Cidro Dilihat 122857 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Balungan Kere Dilihat 94522 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Suci Dalam Debu Dilihat 135556 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Benci Ku Sangka Sayang Dilihat 1043 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sayang 9 Dilihat 553979 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Pokok E Kowe Dilihat 200311 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Terminal Tirtonadi Dilihat 184242 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Stasiun Balapan Dilihat 268811 orang
DownloadLagu Eny Sagita Feat Alice Arkadewi - Mundur Alon Alon Dilihat 96615 orang