Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Eny Sagita Pokok E Kowe
Lagu Eny Sagita Pokok E Kowe Mp3

Nama:Eny Sagita Pokok E Kowe
Durasi:4:09
Diupdate:26 May 2018 (1 year ago)
Disukai:1,623 Orang
Dilihat:oleh 200,911 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Tresno suci sing manggon ning ati
Ora bakal tak ilangi amung kanggo sliramu
Nalikane aku pisan ketemu
Kebacut manis esemmu wes gumantung ning atiku

Wong bagus ngertiyo rosoku
Yen aku tresno sliramu huuu

Mangan mong karo telo penting aku karo kowe
Tuku lombok utang nyang tonggo penting aku karo kowe
Susah seneng aku terimo penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo penting aku karo kowe

Tresno suci sing manggon ning ati
Ora bakal tak ilangi amung kanggo sliramu
Nalikane aku pisan ketemu
Kebacut manis esemmu wes gumantung ning atiku

Wong bagus ngertiyo rosoku
Yen aku tresno sliramu

Mangan mong karo telo penting aku karo kowe
Tuku lombok utang nyang tonggo penting aku karo kowe
Susah seneng aku terimo penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo penting aku karo kowe

Mangan mong karo telo penting aku karo kowe
Tuku lombok utang nyang tonggo penting aku karo kowe
Susah seneng aku terimo penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo penting aku karo kowe




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Eny Sagita - Cerita Anak Jalanan Dilihat 200226 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Jomblo Kesekso Dilihat 142172 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Kependem Cinta Dilihat 57743 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sewu Kutho Dilihat 328885 orang
DownloadLagu Iiye Yoyo - Eny Sagita Dilihat 46926 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sayang Kowe Udan Rintik-Rintik Dilihat 4041 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Haning Dilihat 125317 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sewates Kerjo Dilihat 5010 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Wonogiri Dilihat 71458 orang
DownloadLagu GEDUNG TUA - WIWIEK SAGITA Dilihat 2594 orang