Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Eny Sagita Jomblo Kesekso
Lagu Eny Sagita Jomblo Kesekso Mp3

Nama:Eny Sagita Jomblo Kesekso
Durasi:4:02
Diupdate:11 August 2018 (12 months ago)
Disukai:1,446 Orang
Dilihat:oleh 142,339 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ngenes tenan nek di rasakno
Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Eny Sagita - Sewu Kutho Dilihat 328885 orang
DownloadLagu Iiye Yoyo - Eny Sagita Dilihat 46926 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sayang Kowe Udan Rintik-Rintik Dilihat 4041 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Haning Dilihat 125317 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sewates Kerjo Dilihat 5010 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Wonogiri Dilihat 71458 orang
DownloadLagu GEDUNG TUA - WIWIEK SAGITA Dilihat 2594 orang
DownloadLagu Wiwik Sagita - Simalakama Dilihat 84878 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Mundur Alon Alon Dilihat 8128 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Nitip Kangen 2 Dilihat 394731 orang