Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Eny Sagita Jomblo Kesekso
Lagu Eny Sagita Jomblo Kesekso Mp3

Nama:Eny Sagita Jomblo Kesekso
Durasi:4:02
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 147,237 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ngenes tenan nek di rasakno
Awan bengi kerjo ming golekne sopo
Nganti kebal aku di ece konco
Kok rung rabi padahal aku wes tuwo

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Pingine saben turu ono sing ngeloni
Saben esuk ono sing gelem ngambungi pipi
Tak tekuni ora leren ndongo marang gusti
Mugo-mugo wae aku cepet iso rabi

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku

Atiku nganti mangkel jawabe nganti pegel
Bola bali ditakoni kapan aku rabi
Sirahku nganti ngelu nek ketemu sedulurku
Mesti seng ditakone endi calonmu

Aku iseh berjuang mergane aku faham
Rabi saiki larang opo maneh nggo dangdutan
Seng gelem karo aku ayo jaken neng penghulu
Noto urep bareng bareng karo aku




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Eny Sagita - Salah Apa Aku Dilihat 1940 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Cidro Dilihat 122857 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Balungan Kere Dilihat 94522 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Suci Dalam Debu Dilihat 135556 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Benci Ku Sangka Sayang Dilihat 1043 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sayang 9 Dilihat 553979 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Pokok E Kowe Dilihat 200311 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Terminal Tirtonadi Dilihat 184242 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Stasiun Balapan Dilihat 268811 orang
DownloadLagu Eny Sagita Feat Alice Arkadewi - Mundur Alon Alon Dilihat 96615 orang