Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Eny Sagita Cidro
Lagu Eny Sagita Cidro Mp3

Nama:Eny Sagita Cidro
Durasi:4:44
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 263,785 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Wis sakmestine ati iki nelongso
Wong seng tak tresnani mblenjani janji
Opo ora eling naliko semono
Kebak kembang wangi jroning dodo

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki

Mlerat bondo seje karo uripmu
Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro

Kepiye maneh iki pancen nasibku
Kudu nandang loro kaya mengkene
Remok ati iki yen eling janjine
Ora ngiro jebulmu lamis wae

Gek opo salah awakku iki
Kowe nganti tego mblenjani janji
Opo mergo kahanan uripku iki
Mlerat bondo seje karo uripmu

Aku nelongso mergo kebacut tresno
Ora ngiro seikine cidro




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Eny Sagita - Salah Apa Aku Dilihat 1940 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Balungan Kere Dilihat 94522 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Suci Dalam Debu Dilihat 135556 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Benci Ku Sangka Sayang Dilihat 1043 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sayang 9 Dilihat 553979 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Pokok E Kowe Dilihat 200311 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Terminal Tirtonadi Dilihat 184242 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Stasiun Balapan Dilihat 268811 orang
DownloadLagu Eny Sagita Feat Alice Arkadewi - Mundur Alon Alon Dilihat 96615 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Taiwan Nagih Janji Dilihat 19114 orang