Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Eny Sagita Ceng Ceng Po
Lagu Eny Sagita Ceng Ceng Po Mp3

Nama:Eny Sagita Ceng Ceng Po
Durasi:7:22
Diupdate: December (51 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 41,685 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Sepiro lawase aku kenal karo kowe
Cah ayu anake guru marakke raiso turu
Aku sadar wong tuamu ora bakalan setuju
Duwe mantu mlarat bondho
Pengangguran koyo aku

Aku niat nekat mangkat dolan neng omahmu
Rencanaku kuwi amung njaluk
Donga lan pangestu
Karo bapak ibumu tak omongke opo enekku
Jare bapakmu kabeh wong lanang
Kuwi koyo a u a u a u a u

Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu

Nganti tekane pati ku ora mungkin lali
Opo sing wis diucapke
Karo wong tuamu kui
Mbok nganti gejegur sumur
Aku ora bakal mundur
Tak teruske paling ujung ujunge
Atiku ajuur..ajur.. ajur mumurr

Golek utangan tonggo nggo mangkat
Neng jakarta idep idep ngedu nasib
Mugo kabul cita cita
Durung nganti entuk hasil
Aku wes kok tinggal mlayu
Kowe ninggal aku
Mergo dijodokke wong tuamu
Kae sing rupane koyo

Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu

Jiwa seniman kuwi ora biso diatur
Padahal bandhane seniman ora biso diukur
Wong tuamu mripate nyawang aku
Kuwi mung nganggur
Otakmu sarjana pikiranmu
Isih mambu kencur.. kencur kencur kencur

Saben ndinane yen kelingan mataku mrebes
Awakku tambah kuru
Rambutku rontok mergo setress
Pait roso atiku
Ngluwihi pait godhong kates
Wong tuomu mrenges
Njodokke kowe karo pns
Kae..sing rupane koyoo

Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu

Jiwa seniman kuwi ora biso diatur
Padahal bandhane seniman ora biso diukur
Wong tuamu mripate nyawang aku
Kuwi mung nganggur
Otakmu sarjana pikiranmu
Isih mambu kencur.. kencur kencur kencur

Saben ndinane yen kelingan mataku mrebes
Awakku tambah kuru
Rambutku rontok mergo setress
Pait roso atiku
Ngluwihi pait godhong kates
Wong tuomu mrenges
Njodokke kowe karo pns
Kae..sing rupane koyoo

Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu

Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu
Ceng ceng po kuwi jare wong tuamu




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Eny Sagita - Salah Apa Aku Dilihat 1940 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Cidro Dilihat 122857 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Balungan Kere Dilihat 94522 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Suci Dalam Debu Dilihat 135556 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Benci Ku Sangka Sayang Dilihat 1043 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Sayang 9 Dilihat 553979 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Pokok E Kowe Dilihat 200311 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Terminal Tirtonadi Dilihat 184242 orang
DownloadLagu Eny Sagita - Stasiun Balapan Dilihat 268811 orang
DownloadLagu Eny Sagita Feat Alice Arkadewi - Mundur Alon Alon Dilihat 96615 orang