Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ella Susanti 2016 Sambel Goang
Lagu Ella Susanti 2016 Sambel Goang Mp3

Nama:Ella Susanti 2016 Sambel Goang
Durasi:6:36
Diupdate:18 February 2016 (3 years ago)
Disukai:6,498 Orang
Dilihat:oleh 4,211,993 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Larane wong digawa demenan
Sampe bli, kolu nginum lan mangan

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki
Ngomong ora wani
Mung bi~sane nangisi
Kakang tega nyakiti ...

Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae ...
Mbakti ning laki, langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butu~h
Ning rabi dewek, kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane

Larane wong digawa demenan
Sampe bli, kolu nginum lan mangan

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki
Ngomong ora wani
Mung bi~sane nangisi
Kakang tega nyakiti ...

Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae ...
Mbakti ning laki, langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butu~h
Ning rabi dewek, kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki
Ngomong ora wani
Mung bi~sane nangisi
Kakang tega nyakiti ...

Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae ...
Mbakti ning laki, langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butu~h
Ning rabi dewek, kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane

Larane wong digawa demenan
Sampe bli, kolu nginum lan mangan

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki
Ngomong ora wani
Mung bi~sane nangisi
Kakang tega nyakiti ...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ELLA - Kesal Dilihat 4238822 orang
DownloadLagu Ella - Cinta Selembut Sutera Dilihat 2594329 orang
DownloadLagu Ella - Terminal Cinta Dilihat 85647 orang
DownloadLagu Ella Amy-Dua Insan Bercinta Dilihat 1265127 orang
DownloadLagu Ella Ku Tahu Kau Rindu Dilihat 627078 orang
DownloadLagu Ella - Tiada Tangis Lagi Dilihat 4460370 orang
DownloadLagu Ella - Pengemis Cinta Dilihat 3097343 orang
DownloadLagu Ella - Aku Kau Dan Dia Dilihat 810827 orang
DownloadLagu ELLA - Sepi Sekuntum Mawar Merah Dilihat 2962430 orang
DownloadLagu Ella - Berlayar Tak Bertepian Dilihat 9403583 orang