Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Ella Susanti 2016 Sambel Goang
Lagu Ella Susanti 2016 Sambel Goang Mp3

Nama:Ella Susanti 2016 Sambel Goang
Durasi:14:52
Diupdate:13 April 2016 (3 years ago)
Disukai:329 Orang
Dilihat:oleh 163,206 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Larane wong digawa demenan
Sampe bli, kolu nginum lan mangan

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki
Ngomong ora wani
Mung bi~sane nangisi
Kakang tega nyakiti ...

Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae ...
Mbakti ning laki, langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butu~h
Ning rabi dewek, kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane

Larane wong digawa demenan
Sampe bli, kolu nginum lan mangan

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki
Ngomong ora wani
Mung bi~sane nangisi
Kakang tega nyakiti ...

Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae ...
Mbakti ning laki, langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butu~h
Ning rabi dewek, kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki
Ngomong ora wani
Mung bi~sane nangisi
Kakang tega nyakiti ...

Wis cukup kula sabare
Wis pegel kula nangise
Dilelara bae ...
Mbakti ning laki, langka katone

Apa kula kurang ayu
Apa sih wis ora nafsu
Apa wis bli butu~h
Ning rabi dewek, kaya bli ngaku

Jangan gombyang bumbune kuning
Sambel goang pedes rasane
Kakang aja demenan maning
Bli kuat nahan larane

Larane wong digawa demenan
Sampe bli, kolu nginum lan mangan

Sepelik geni mantak manasi
Wis mari demene kula ning laki
Ngomong ora wani
Mung bi~sane nangisi
Kakang tega nyakiti ...




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu ELLA - Puteri Kota Dilihat 148561 orang
DownloadLagu ELLA SUSANTI - Diem Diem Bae Dilihat 76273 orang
DownloadLagu Ella - Tinggal Tanda Tanya Dilihat 419955 orang
DownloadLagu ELLA - Misteri Seorang Kekasih Dilihat 381647 orang
DownloadLagu ELLA - Pedih Dilihat 83596 orang
DownloadLagu Ella Susanti - Sambel Gowang Dilihat 164856 orang
DownloadLagu ELLA - Retak Hatiku Dilihat 4893633 orang
DownloadLagu Retno Susanti - Tersanjung OST Tersanjung Dilihat 272459 orang
DownloadLagu ELLA SUSANTI - CINTA ILEGAL Dilihat 19357 orang
DownloadLagu ELLA - Kesal Dilihat 4238822 orang