Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dwi Putra Lintang Ati
Lagu Dwi Putra Lintang Ati Mp3

Nama:Dwi Putra Lintang Ati
Durasi:5:03
Diupdate:25 March 2019 (5 months ago)
Disukai:26,036 Orang
Dilihat:oleh 6,641,710 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lintang sing ono ning langit
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungae atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire, angin dalu
Sliramu duh nimas sing dadi
Memanike kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan bathin pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen ning jero ati

Lintang sing ono ning langit
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungae atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh nimas sing dadi
Memanike kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan bathin pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresno iki amung
Tak simpen ning jero ati