Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dwi Putra Lintang Ati
Lagu Dwi Putra Lintang Ati Mp3

Nama:Dwi Putra Lintang Ati
Durasi:5:03
Diupdate:25 March 2019 (9 months ago)
Disukai:43,476 Orang
Dilihat:oleh 13,083,499 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Lintang sing ono ning langit
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungae atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire, angin dalu
Sliramu duh nimas sing dadi
Memanike kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan bathin pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresnoku iki
Amung tak simpen ning jero ati

Lintang sing ono ning langit
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gae bungae atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh nimas sing dadi
Memanike kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan bathin pingin ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing ning jero dodoku
Gedhene roso tresno iki amung
Tak simpen ning jero ati




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Dwitya Maharani - Tak Mungkin Lagi Dilihat 76274 orang
DownloadLagu Dwiki CJ - Mimpi Yang Sempurna Peterpan Dilihat 837736 orang
DownloadLagu Putra Buana - Air Mata Perkawinan Dilihat 27956 orang
DownloadLagu Putra Timur - Merengkuh Mesra Dilihat 1231 orang
DownloadLagu MAHAPUTRA - Kata Yang Tersimpan Dilihat 11328 orang
DownloadLagu Ade Putra - Pria Yang Jujur Dilihat 254400 orang
DownloadLagu Muchlas Ade Putra - Memori Pantai Biru Dilihat 136855 orang
DownloadLagu Dwi Kumala - Neng Ndi Bapakku Dilihat 3777 orang
DownloadLagu Randa Putra - Janji Batuka Ka Urang Lain Dilihat 188777 orang
DownloadLagu Dwi Kumala - Treteg Lembu Peteng Dilihat 10068 orang