Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dwi Kumala Treteg Lembu Peteng
Lagu Dwi Kumala Treteg Lembu Peteng Mp3

Nama:Dwi Kumala Treteg Lembu Peteng
Durasi:5:45
Diupdate:17 August 2019 (4 months ago)
Disukai:117 Orang
Dilihat:oleh 11,293 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Ning kuto tulungagung
Dalan iki ngelengke
Atiku bingung mikirne
Tresnamu sing ilang
Ning tretek lembu peteng
Tulungagung
Tansah eling saben aku nyawang
Kopi cete sing wes dadi budayane
Lungguh jejer semende pundaku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

Ning tretek lembu peteng
Kowe janji tresnamu sing gede ora
Bakal lali nanging nyatane kowe
Cidro ing janji marang aku
Sing tansah setiyo ngenteni
Tretek lembu peteng iki
Dadi saksi tresnamu sing gede
Ora bakal lali...
Panggung rejo pabrik gulo
Mojo panggung kowe cidro janji
Marang gusti sing agung...

Tansah eling saben aku nyawang
Kopi cete sing wes dadi budayane
Lungguh jejer semende pundaku
Karo ngomong yen kowe tresno aku

Ning tretek lembu peteng kowe janji
Tresnamu sing gede ora bakal lali
Nanging nyatane kowe cidro ing janji
Marang aku sing tansah setyo ngenteni
Tretek lembu peteng iki dadi saksi
Tresnomu seng gede ora bakal lali
Paggung rejo pabrik gulo mojo panggung
Kowe cidro janji marang gusti sing agung




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Dwitya Maharani - Tak Mungkin Lagi Dilihat 76274 orang
DownloadLagu Dwiki CJ - Mimpi Yang Sempurna Peterpan Dilihat 837736 orang
DownloadLagu Dwi Kumala - Neng Ndi Bapakku Dilihat 3777 orang
DownloadLagu DWITYA MAHARANI - PEMBEDA Dilihat 47186 orang
DownloadLagu Dwiki CJ - Perpisahan Termanis Lovarian Band Dilihat 1663923 orang
DownloadLagu Dwiki CJ Ft Rahma - Menyesal Melpas Mu Dilihat 243500 orang
DownloadLagu Acha Kumala - Selamat Malam Dilihat 5409 orang
DownloadLagu Dwiki CJ - Cinta Dalam Doa By SouQy Dilihat 101432 orang
DownloadLagu Dwi Putra - Lintang Ati Dilihat 150105 orang
DownloadLagu Dwipa - Maaf Dilihat 14835 orang