Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Duriat Madinah Doel Sumbang
Lagu Duriat Madinah Doel Sumbang Mp3

Nama:Duriat Madinah Doel Sumbang
Durasi:4:28
Diupdate:10 February 2016 (3 years ago)
Disukai:233 Orang
Dilihat:oleh 95,508 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Waktu urang patepung deudeuh
Layung koneng mayungan masjid nabawi
Dikersakeun bada maghrib urang wanoh
Nu jadi saksina madinah al munnawaroh

Ku kersaning nu maha suci
Pa amprok di dinana tawaf jeung sa’i
Teu ras pada mengtangtu kadi multajam
Mihareup duaan deukeut silih pikaheman

Duriat ka ajeun jeung ka tanah suci
Duriat nu gumuruh dina ati
Duriat ka anjeun jeung ka tanah suci
Duriat nu ngaguruh dina ati

Reff:
Rukun yamman hajar aswad
Hijir ismail jeung anjeun
Ngawakun rasa kasono moal bosen moal poho
Geuning aya ridho gusti
Ayeuna urang ngajadi
Hoyongna patilas deui jaga mun ibadah haji




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu Anji - Jerawat Rindu Mp3 Dilihat 2234960 orang
Lagu MANUSIA BODOH - ADA BAND By Tereza Mp3 Dilihat 318363 orang
Lagu VAGETOZ - PENYESALANKU By Tereza Mp3 Dilihat 308356 orang
Lagu Via Vallen - Rasan Rasan Tonggo Mp3 Dilihat 872514 orang
Lagu Grace Simon Lihat Air Mata Mp3 Dilihat 1772345 orang
Lagu Sakitnya Tuh Disini - Cita Citata Mp3 Dilihat 92762154 orang
Lagu Tasha Manshahar - Cinta Apa Adanya Mp3 Dilihat 614050 orang
Lagu Via Vallen - Kabut Putih Mp3 Dilihat 492478 orang
Lagu Elvy Sukaesih - Pesta Panen Mp3 Dilihat 822817 orang
Lagu THERMOS - Kehidupan Mp3 Dilihat 13593 orang