Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Duriat Madinah Doel Sumbang
Lagu Duriat Madinah Doel Sumbang Mp3

Nama:Duriat Madinah Doel Sumbang
Durasi:4:28
Diupdate:10 February 2016 (3 years ago)
Disukai:269 Orang
Dilihat:oleh 113,845 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Waktu urang patepung deudeuh
Layung koneng mayungan masjid nabawi
Dikersakeun bada maghrib urang wanoh
Nu jadi saksina madinah al munnawaroh

Ku kersaning nu maha suci
Pa amprok di dinana tawaf jeung sa’i
Teu ras pada mengtangtu kadi multajam
Mihareup duaan deukeut silih pikaheman

Duriat ka ajeun jeung ka tanah suci
Duriat nu gumuruh dina ati
Duriat ka anjeun jeung ka tanah suci
Duriat nu ngaguruh dina ati

Reff:
Rukun yamman hajar aswad
Hijir ismail jeung anjeun
Ngawakun rasa kasono moal bosen moal poho
Geuning aya ridho gusti
Ayeuna urang ngajadi
Hoyongna patilas deui jaga mun ibadah haji




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
Lagu SLANK - CUMA UNTUKMU ANUKU Mp3 Dilihat 756346 orang
Lagu MALA AGATHA - MENDUNGE ATI Mp3 Dilihat 317122 orang
Lagu Putik Sekar Langit - Satu Atau Dua Mp3 Dilihat 2716 orang
Lagu DHYO HAW - Angsa Serigala Mp3 Dilihat 446977 orang
Lagu ACI JESSICA Feat KANG DODO - SORABI BANDROS Mp3 Dilihat 258809 orang
Lagu Biar Ku Sendiri - THE MERCY S Mp3 Dilihat 656950 orang
Lagu Sirkus Barock - Bicaralah Dengan Cinta Mp3 Dilihat 20153 orang
Lagu PETERPAN - LIHAT LANGKAHKU Mp3 Dilihat 454538 orang
Lagu Jason Ranti - Suci Maksimal Mp3 Dilihat 648516 orang
Lagu THOMAS ARYA - Berikan Alasan Mp3 Dilihat 272391 orang