Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dori Ninggali Tatu
Lagu Dori Ninggali Tatu Mp3

Nama:Dori Ninggali Tatu
Durasi:4:58
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 2,519,138 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Neng opo ra crito
Yen kowe wes ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng dodo

Rasane ati iki
Koyo keno mowo
Bareng wes ngerti
Neng mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji

Panase geni
Ra koyo panase ati
Sak uwise ngerti
Kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang
Saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku
Kwi mung kiasan

Kowe tak gadang-gadang
Tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe
Opo isih kurang

Neng opo ra crito
Yen kowe wes ra tresno
Ning kowe malah lungo
Ninggal tatu neng dodo

Rasane ati iki
Koyo keno mowo
Bareng wes ngerti
Ning mburiku kowe ngliyo

Janjine ngancani
Nganti tekane pati
Ning nyatane janjimu
Kuwi mung kari janji

Panase geni
Ra koyo panase ati
Sak uwise ngerti
Kowe neng aku ngapusi

Kowe tak sayang-sayang
Saiki malah ngilang
Tresnamu karo aku
Kwi mung kiasan

Kowe tak gadang-gadang
Tegane gawe wirang
Anggonku labuh kowe
Opo isih kurang




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Didi Kempot - Ninggali Tatu Dilihat 162289 orang