Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Si Gelo
Lagu Doel Sumbang Si Gelo Mp3

Nama:Doel Sumbang Si Gelo
Durasi:3:48
Diupdate:22 June 2013 (6 years ago)
Disukai:60 Orang
Dilihat:oleh 15,807 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Mun pareng ningali hirup batur amis
Panon rapet kana halis beungeut sinis
Ngumbar nafsu ngumbar fitnah unggal poe
Panas hate lampah jadi hanteu hade

Unjang anjang ka tatangga disalembur
Sungut ngabudah bati ngomongkeun batur
Sigana teh mun ningali batur maju
Saeutik ge si gelo teu satuju

Aeh aeh naha beut kitu
Aeh aeh meni meni lucu
Aeh aeh naha beut sirik
Ari rupa jalma hatena jangkrik

Lamun pareng ningali batur malarat
Leungeun keprok unggal poe tara telat
Komo ningali batur sagala beak
Seurina ngabarakatak tuluy surak

Mun pareng ningali hirup batur amis
Panon rapet kana halis beungeut sinis
Ngumbar nafsu ngumbar fitnah unggal poe
Panas hate lampah jadi hanteu hade

Unjang anjang ka tatangga disalembur
Sungut ngabudah bati ngomongkeun batur
Sigana teh mun ningali batur maju
Saeutik ge si gelo teu satuju

Aeh aeh naha beut kitu
Aeh aeh meni meni lucu
Aeh aeh naha beut sirik
Ari rupa jalma hatena jangkrik

Lamun pareng ningali batur malarat
Leungeun keprok unggal poe tara telat
Komo ningali batur sagala beak
Seurina ngabarakatak tuluy surak




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Doel Sumbang - Juminah Dilihat 106772 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Dingding Kiripit Dilihat 109414 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Pemilu Dilihat 604789 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Linu Dilihat 293925 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Paspasan Dilihat 615640 orang
DownloadLagu ASA CAN LAMI - Doel Sumbang Dilihat 8131 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Kemelut Cinta Militer Dilihat 481444 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Randa Bengsrat Dilihat 331902 orang
DownloadLagu DOEL SUMBANG - TEMBANG CINTA Dilihat 136224 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - 1 2 Menit Dilihat 6946 orang