Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Runtah
Lagu Doel Sumbang Runtah Mp3

Nama:Doel Sumbang Runtah
Durasi:3:50
Diupdate:15 July 2018 (10 months ago)
Disukai:2,154 Orang
Dilihat:oleh 453,537 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Panon na alus,irung alus,biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus
Ngan hanjakal pisan kalalakuan siga setan
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis
Sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa
Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka

Kulit klir koneng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarig
Biwir beureum, beureum jawer hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut di mumurah
Geblek hirup daek jadi runtah
Ulah banggga bisa gunta ganti jalu
Komo jeung poho di baju




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Doel Sumbang - Kawinkan Aku Ma Dilihat 1422 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Kasur Kapuk Dilihat 35837 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Suparti Dilihat 546411 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Dongeng Monyet Dilihat 6617 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Mbok Tukini Dilihat 67381 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Mumun Dilihat 1908707 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Si Eteh Dilihat 3045150 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Ditalipak Dilihat 57535 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Nyi Mas Kunti Dilihat 383223 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Jampe Harupat Dilihat 2675 orang