Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Runtah
Lagu Doel Sumbang Runtah Mp3

Nama:Doel Sumbang Runtah
Durasi:3:50
Diupdate:15 July 2018 (8 months ago)
Disukai:1,202 Orang
Dilihat:oleh 283,997 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Panon na alus,irung alus,biwir alus
Ditempo ti hareup ti gigir meuni mulus
Ngan hanjakal pisan kalalakuan siga setan
Gunta ganti jalu teu sirikna unggal minggu

Naha kunaun nu geulis loba nu bangor
Naha kunaon nu bangor loba nu geulis
Sigana mah ngaraasa asa aing hade rupa
Bisa payu ka sasaha tungtung na jadi cilaka

Kulit klir koneng cangkang cau
Huntuna bodas tipung tarig
Biwir beureum, beureum jawer hayam
Panon coklat kopi susu

Ngan naha atuh beut di mumurah
Geblek hirup daek jadi runtah
Ulah banggga bisa gunta ganti jalu
Komo jeung poho di baju




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu AWEWE SAPI DAGING - DOEL SUMBANG Dilihat 402369 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Hese Dilihat 47580 orang
DownloadLagu Aku Lelaki - Doel Sumbang Dilihat 922954 orang
DownloadLagu Duriat Madinah Doel Sumbang Dilihat 95104 orang
DownloadLagu TETEH - Doel Sumbang Dilihat 76767 orang
DownloadLagu KACIDA - Doel Sumbang Dilihat 65286 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Beja Ti Jurig Dilihat 760700 orang
DownloadLagu Doel Sumbang Kang Adang Dilihat 5414 orang
DownloadLagu Ular Tangga Doel Sumbang Dilihat 145196 orang
DownloadLagu DOEL SUMBANG - YANG GENDUT YANG DI TAMBLONG Dilihat 6700 orang