Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Ringsek
Lagu Doel Sumbang Ringsek Mp3

Nama:Doel Sumbang Ringsek
Durasi:4:40
Diupdate:23 August 2012 (7 years ago)
Disukai:251 Orang
Dilihat:oleh 116,746 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Disebat geulis (memang memang memang geulis)
Disebat lucu (memang memang memang lucu)
Mung hanjakal geulis-geulis eta gula-gula
(aduh ema aduh abah geulis-geulis janten gula)

Saur ieu (tilas kabogoh cep anu)
Saur itu (tilas kabogoh jang anu)
Saur anu, popotongan sarerea
(abong keneh gula-gula)

Zaman ringsek rupina
Nu geulis seueur nu ringsek
(na atuh kadupak naon?)
Zaman ringsek rupina
Nu lucu seueur nu ringsek
(na atuh katabrak naon naon naon?)

Ringsek, nu geulis seueur nu ringsek
Ringsek, nu lucu seueur nu ringsek
Ringsek, nu manis seueur nu ringsek
Ringsek, tong kabita ku nu ringsek

Ringsek, nu geulis seueur nu ringsek
Ringsek, nu lucu seueur nu ringsek
Ringsek, nu manis seueur nu ringsek
Ringsek, tong kabita ku nu ringsek

Disebat geulis (memang memang memang geulis)
Disebat lucu (memang memang memang lucu)
Mung hanjakal, geulis-geulis eta gula-gula
(aduh ema aduh abah geulis-geulis janten gula)

Saur ieu (tilas kabogoh cep anu)
Saur itu (tilas kabogoh jang anu)
Saur anu, popotongan sarerea
(abong keneh gula-gula)

Zaman ringsek rupina
Nu geulis seueur nu ringsek
(na atuh kadupak naon?)
Zaman ringsek rupina
Nu lucu seueur nu ringsek
(na atuh katabrak naon naon naon?)

Ringsek, nu geulis seueur nu ringsek
Ringsek, nu lucu seueur nu ringsek
Ringsek, nu manis seueur nu ringsek
Ringsek, tong kabita ku nu ringsek

Ringsek, nu geulis seueur nu ringsek
Ringsek, nu lucu seueur nu ringsek
Ringsek, nu manis seueur nu ringsek
Ringsek, tong kabita ku nu ringsek

Ringsek, nu geulis seueur nu ringsek
Ringsek, nu lucu seueur nu ringsek
Ringsek, nu manis seueur nu ringsek
Ringsek, tong kabita ku nu ringsek

Ringsek, nu geulis seueur nu ringsek
Ringsek, nu lucu seueur nu ringsek
Ringsek, nu manis seueur nu ringsek
Ringsek, tong kabita ku nu ringsek

Ringsek, nu geulis seueur nu ringsek
Ringsek, nu lucu seueur nu ringsek
Ringsek, nu manis seueur nu ringsek
Ringsek, tong kabita ku nu ringsek




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Doel Sumbang - Dongeng Monyet Dilihat 6617 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Mbok Tukini Dilihat 67381 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Mumun Dilihat 1908707 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Si Eteh Dilihat 3045150 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Ditalipak Dilihat 57535 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Nyi Mas Kunti Dilihat 383223 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Jampe Harupat Dilihat 2675 orang
DownloadLagu Doel Sumbang Nini Carlina - Aku Cinta Kamu Dilihat 331233 orang
DownloadLagu Doel Sumbang Feat Ikko - Cuma Kamu Dilihat 34028 orang
DownloadLagu AWEWE SAPI DAGING - DOEL SUMBANG Dilihat 402369 orang