Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Hese
Lagu Doel Sumbang Hese Mp3

Nama:Doel Sumbang Hese
Durasi:5:32
Diupdate:08 June 2009 (10 years ago)
Disukai:104 Orang
Dilihat:oleh 52,296 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


(l)kaduhung panggih kaduhung wawuh
Kaduhung sagede gunung
Awewe lengnyer awewe jete
Awewe mata duitan

Tilu bulan bobogohan
Jadi rajet rarasaan
Tuluy cekcok pepegatan
Asa karagragan bulan

(p)kaduhung panggih kaduhung wawuh
Kaduhung sagede gunung
Lalaki playboy lalaki cunih
Lalaki mata karanjang

Tilu bulan bobogohan
Jadi rajet rarasaan
Tuluy cekcok pepegatan
Asa karagragan bulan

(l)bungah sagede gunung
Bagja sagede gunung
Gumbira sagede gunung

(p)bungah sagede gunung
Bagja sagede gunung
Gumbira sagede gunung

(l)hese hese rek percaya deui hese
Ka awewe rek percaya deui hese
Hese hese rek percaya deui hese
Teuing atuh pokona mah hararese

(p)kaduhung panggih kaduhung wawuh
Kaduhung sagede gunung
Lalaki playboy lalaki cunih
Lalaki mata karanjang

Tilu bulan bobogohan
Jadi rajet rarasaan
Tuluy cekcok pepegatan
Asa karagragan bulan

(l)kaduhung panggih kaduhung wawuh
Kaduhung sagede gunung
Awewe lengnyer awewe jete
Awewe mata duitan

Tilu bulan bobogohan
Jadi rajet rarasaan
Tuluy cekcok pepegatan
Asa karagragan bulan

(p)bungah sagede gunung
Bagja sagede gunung
Gumbira sagede gunung

(l)bungah sagede gunung
Bagja sagede gunung
Gumbira sagede gunung

(p)hese hese rek percaya deui hese
Ka lalaki rek percaya deui hese
Hese hese rek percaya deui hese
Teuing atuh pokona mah hararese




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Doel Sumbang - Kawinkan Aku Ma Dilihat 1422 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Kasur Kapuk Dilihat 35837 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Suparti Dilihat 546411 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Dongeng Monyet Dilihat 6617 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Mbok Tukini Dilihat 67381 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Mumun Dilihat 1908707 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Si Eteh Dilihat 3045150 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Ditalipak Dilihat 57535 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Nyi Mas Kunti Dilihat 383223 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Jampe Harupat Dilihat 2675 orang