Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Hese
Lagu Doel Sumbang Hese Mp3

Nama:Doel Sumbang Hese
Durasi:5:32
Diupdate:08 June 2009 (10 years ago)
Disukai:93 Orang
Dilihat:oleh 47,528 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


(l)kaduhung panggih kaduhung wawuh
Kaduhung sagede gunung
Awewe lengnyer awewe jete
Awewe mata duitan

Tilu bulan bobogohan
Jadi rajet rarasaan
Tuluy cekcok pepegatan
Asa karagragan bulan

(p)kaduhung panggih kaduhung wawuh
Kaduhung sagede gunung
Lalaki playboy lalaki cunih
Lalaki mata karanjang

Tilu bulan bobogohan
Jadi rajet rarasaan
Tuluy cekcok pepegatan
Asa karagragan bulan

(l)bungah sagede gunung
Bagja sagede gunung
Gumbira sagede gunung

(p)bungah sagede gunung
Bagja sagede gunung
Gumbira sagede gunung

(l)hese hese rek percaya deui hese
Ka awewe rek percaya deui hese
Hese hese rek percaya deui hese
Teuing atuh pokona mah hararese

(p)kaduhung panggih kaduhung wawuh
Kaduhung sagede gunung
Lalaki playboy lalaki cunih
Lalaki mata karanjang

Tilu bulan bobogohan
Jadi rajet rarasaan
Tuluy cekcok pepegatan
Asa karagragan bulan

(l)kaduhung panggih kaduhung wawuh
Kaduhung sagede gunung
Awewe lengnyer awewe jete
Awewe mata duitan

Tilu bulan bobogohan
Jadi rajet rarasaan
Tuluy cekcok pepegatan
Asa karagragan bulan

(p)bungah sagede gunung
Bagja sagede gunung
Gumbira sagede gunung

(l)bungah sagede gunung
Bagja sagede gunung
Gumbira sagede gunung

(p)hese hese rek percaya deui hese
Ka lalaki rek percaya deui hese
Hese hese rek percaya deui hese
Teuing atuh pokona mah hararese




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu AWEWE SAPI DAGING - DOEL SUMBANG Dilihat 402369 orang
DownloadLagu Aku Lelaki - Doel Sumbang Dilihat 922954 orang
DownloadLagu Duriat Madinah Doel Sumbang Dilihat 95104 orang
DownloadLagu TETEH - Doel Sumbang Dilihat 76767 orang
DownloadLagu KACIDA - Doel Sumbang Dilihat 65286 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Beja Ti Jurig Dilihat 760700 orang
DownloadLagu Doel Sumbang Kang Adang Dilihat 5414 orang
DownloadLagu DOEL SUMBANG - RUNTAH Dilihat 258990 orang
DownloadLagu Ular Tangga Doel Sumbang Dilihat 145196 orang
DownloadLagu DOEL SUMBANG - YANG GENDUT YANG DI TAMBLONG Dilihat 6700 orang