Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Duriat
Lagu Doel Sumbang Duriat Mp3

Nama:Doel Sumbang Duriat
Durasi:4:13
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,185,114 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Beuneur - beuneur henteu bisa ngejat
Di beungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu di palire

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa di hilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na henteu kapaksa

Di kotretkeun dina hate ti dituna
Diguratkeun dina rasa ti dituna
Di buka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman

Dina hate kuring anjeun cicing
Dina hate anjeun kuring cicing
Beuneur - beuneur henteu bisa ngejat
Di beungkeut ku tali duriat

Sanajan loba nu daratang
Pating kuriling neangan lawang
Pating kaletrok kana panto hate
Tapi ku urang teu di palire

Duriat teu bisa digantian ku rupa
Duriat teu bisa di hilian ku harta
Duriat teu bisa di aya-aya
Duriat datang na henteu kapaksa

Di kotretkeun dina hate ti dituna
Diguratkeun dina rasa ti dituna
Di buka di baca ku urang duaan
Di jaga di riksa pinuh rasa ka heman




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu EDUN - Doel Sumbang Dilihat 631011 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Jek Jek Nong Dilihat 29065 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Si Gelo Dilihat 187608 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Juminah Dilihat 106772 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Dingding Kiripit Dilihat 109414 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Pemilu Dilihat 604789 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Linu Dilihat 293925 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Paspasan Dilihat 615640 orang
DownloadLagu ASA CAN LAMI - Doel Sumbang Dilihat 8131 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Kemelut Cinta Militer Dilihat 481444 orang