Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Berenyit
Lagu Doel Sumbang Berenyit Mp3

Nama:Doel Sumbang Berenyit
Durasi:5:11
Diupdate:04 March 2016 (3 years ago)
Disukai:3,555 Orang
Dilihat:oleh 2,172,299 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Awéwé barau cikur
Geus darangdan modél zaman jahilliah
Maké baju teu mararatut
Majarkeun modéren téa
Maké bujal ditempokeun sagala rupa

Lamun ngobrol jeung maranéhna
Aya nu teu apal naon ari mukena
Bari seuri ting cikikik
Unggal peuting ngariung ulin di juru diskotik
Nyiar lalaki ateul

Ditoél (malik noél)
Diciwit (malik, malik nyiwit)
Ditraktir (langsung muir)
Diajak kontan-kontan hayu

Rék dibawa ka mana nya pasrah tumarima
Asal inget cenah kudu puguh itunganana
Awéwé modél kitu naon atuh ngarana
Da gening disebut runtah mah teu narima

Berenyit
Berenyit
Cenah modéren lamun bedegong
Berenyit
Berenyit
Rupa jalma kalakuan bagong

Lamun ngobrol jeung maranéhna
Aya nu teu apal naon ari mukena
Bari seuri ting cikikik
Unggal peuting ngariung ulin di juru diskotik
Nyiar lalaki ateul

Ditoél (malik noél)
Diciwit (malik, malik nyiwit)
Ditraktir (langsung muir)
Diajak kontan-kontan hayu

Rék dibawa ka mana nya pasrah tumarima
Asal puguh cenah éta itunganana
Awéwé modél kitu naon atuh ngarana
Da gening disebut runtah mah teu narima

Berenyit
Berenyit
Cenah modéren lamun bedegong
Berenyit
Berenyit
Rupa jalma kalakuan bagong




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu AWEWE SAPI DAGING - DOEL SUMBANG Dilihat 402369 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Hese Dilihat 47580 orang
DownloadLagu Aku Lelaki - Doel Sumbang Dilihat 922954 orang
DownloadLagu Duriat Madinah Doel Sumbang Dilihat 95104 orang
DownloadLagu TETEH - Doel Sumbang Dilihat 76767 orang
DownloadLagu KACIDA - Doel Sumbang Dilihat 65286 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Beja Ti Jurig Dilihat 760700 orang
DownloadLagu Doel Sumbang Kang Adang Dilihat 5414 orang
DownloadLagu DOEL SUMBANG - RUNTAH Dilihat 258990 orang
DownloadLagu Ular Tangga Doel Sumbang Dilihat 145196 orang