Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Berenyit
Lagu Doel Sumbang Berenyit Mp3

Nama:Doel Sumbang Berenyit
Durasi:5:11
Diupdate:04 March 2016 (3 years ago)
Disukai:4,915 Orang
Dilihat:oleh 3,022,698 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Awéwé barau cikur
Geus darangdan modél zaman jahilliah
Maké baju teu mararatut
Majarkeun modéren téa
Maké bujal ditempokeun sagala rupa

Lamun ngobrol jeung maranéhna
Aya nu teu apal naon ari mukena
Bari seuri ting cikikik
Unggal peuting ngariung ulin di juru diskotik
Nyiar lalaki ateul

Ditoél (malik noél)
Diciwit (malik, malik nyiwit)
Ditraktir (langsung muir)
Diajak kontan-kontan hayu

Rék dibawa ka mana nya pasrah tumarima
Asal inget cenah kudu puguh itunganana
Awéwé modél kitu naon atuh ngarana
Da gening disebut runtah mah teu narima

Berenyit
Berenyit
Cenah modéren lamun bedegong
Berenyit
Berenyit
Rupa jalma kalakuan bagong

Lamun ngobrol jeung maranéhna
Aya nu teu apal naon ari mukena
Bari seuri ting cikikik
Unggal peuting ngariung ulin di juru diskotik
Nyiar lalaki ateul

Ditoél (malik noél)
Diciwit (malik, malik nyiwit)
Ditraktir (langsung muir)
Diajak kontan-kontan hayu

Rék dibawa ka mana nya pasrah tumarima
Asal puguh cenah éta itunganana
Awéwé modél kitu naon atuh ngarana
Da gening disebut runtah mah teu narima

Berenyit
Berenyit
Cenah modéren lamun bedegong
Berenyit
Berenyit
Rupa jalma kalakuan bagong




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu Doel Sumbang - Kawinkan Aku Ma Dilihat 1422 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Kasur Kapuk Dilihat 35837 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Suparti Dilihat 546411 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Dongeng Monyet Dilihat 6617 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Mbok Tukini Dilihat 67381 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Mumun Dilihat 1908707 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Si Eteh Dilihat 3045150 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Ditalipak Dilihat 57535 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Nyi Mas Kunti Dilihat 383223 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Jampe Harupat Dilihat 2675 orang