Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Doel Sumbang Bagja Jeung Cinta
Lagu Doel Sumbang Bagja Jeung Cinta Mp3

Nama:Doel Sumbang Bagja Jeung Cinta
Durasi:5:27
Diupdate: December (50 years ago)
Disukai: Orang
Dilihat:oleh 1,217,598 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Biru laut, biru langit
Biru harepan urang
Putih rasa,putih ati
Putih ka asih urang

Biru lambang, pangjugjugan
Biru kahayang urang
Putih rasa, nu saéstu
Putih ka asih urang

Urang nu ngalakonan
Urang nu satujuan
Naratas bagja jeung cinta
Najan loba halangan,
Najan loba rintangan
Kamelang anteung marengan

Lambey kayas, beureum damis
Kareueut émut manis
Ngalangkangan cinta urang
Langgeng abadi ngahiji

Biru lambang, pangjugjugan
Biru kahayang urang
Putih rasa, nu saéstu
Putih ka asih urang

Urang nu ngalakonan
Urang nu satujuan
Naratas bagja jeung cinta
Najan loba halangan,
Najan loba rintangan
Kamelang anteung marengan

Lambey kayas, beureum damis
Kareueut émut manis
Ngalangkangan cinta urang
Langgeng abadi ngahiji

Urang nu ngalakonan
Urang nu satujuan
Naratas bagja jeung cinta
Najan loba halangan,
Najan loba rintangan
Kamelang anteung marengan

Urang nu ngalakonan
Urang nu satujuan
Naratas bagja jeung cinta
Najan loba halangan,
Najan loba rintangan
Kamelang anteung marengan

Urang nu ngalakonan
Urang nu satujuan
Naratas bagja jeung cinta




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu EDUN - Doel Sumbang Dilihat 631011 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Jek Jek Nong Dilihat 29065 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Duriat Dilihat 311150 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Si Gelo Dilihat 187608 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Juminah Dilihat 106772 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Dingding Kiripit Dilihat 109414 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Pemilu Dilihat 604789 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Linu Dilihat 293925 orang
DownloadLagu Doel Sumbang - Paspasan Dilihat 615640 orang
DownloadLagu ASA CAN LAMI - Doel Sumbang Dilihat 8131 orang