Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dj Slow Ngelabur Langit
Lagu Dj Slow Ngelabur Langit Mp3

Nama:Dj Slow Ngelabur Langit
Durasi:9:09
Diupdate:07 March 2019 (6 months ago)
Disukai:62,440 Orang
Dilihat:oleh 11,505,500 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo ngelabur langit manasi geni
Yo sing ono lekas putuse

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Koyo welas sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane

Wis uwis uwis
Dinggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas, duwe segudang asih
Dinggo paran magih golet liyane