Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dj Opus Pikir Keri Terbaru Dj Enak Sedunia
Lagu Dj Opus Pikir Keri Terbaru Dj Enak Sedunia Mp3

Nama:Dj Opus Pikir Keri Terbaru Dj Enak Sedunia
Durasi:13:01
Diupdate:23 December 2018 (5 months ago)
Disukai:27 Orang
Dilihat:oleh 4,361 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Iki ati du parkiran maju mundur ra karuan
Iki ati du layangan tarik ulur sembarangan
Naning tresno iki udu es teh plastikan
Sing mbok cantelke lalu engkau tinggalkan

Janjimu koyo mendung di tunggu ora udan
Tresnaku kesandung aku jebul kapusan
Jodo bakal tekan ora bakal kijolan
Nek bojo yo mantenan nek ora tep syukuran

Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan

Nek iki pancen dalane tak tompo opo anane
Gusti niku mboten sare kowe kui seng jengkelke
Abot dirasakne rakuat dibecakne
Rasah dipiker mbok miker seng liyane

Tresnoku seng gede mbok prekne
Mbok golek liyane seng nompo opo anane
Mending nyicel motor podo mumete
Naning ono hasile ketimbang miker kue

Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan
Piker keri piker keri ketimbang loro ati

Yen gelem tak jak rabi
Yen ra gelem tak jagongi
Sing ra penting pikir keri

Yen kowe gelem tak sayang
Ya ojo mbok gawe bimbang
Rasah kakean alesan




SHORTCUT
MP3 TERKAIT
DownloadLagu DJ SANTAI 2019 - Potret Mungkin Dilihat 21049 orang
DownloadLagu DJ Koyo Langit Ambi Bumi Paling Enak Dilihat 55705 orang
DownloadLagu DJ BREAKBEAT ASEK ASEK JOSS 2019 Dilihat 12416 orang
DownloadLagu DJ HARUSNYA AKU YANG DISANA REMIX TERBARU FULL BASS 2019 Dilihat 2033675 orang
DownloadLagu DJ SLOW NONSTOP BASS NYA BIKIN GOYANG GOYANG Dilihat 808936 orang
DownloadLagu DJ RINDU SE RINDU RINDUNYA REMIX TERBARU Dilihat 649122 orang
DownloadLagu DJ REMIX NOSTALGIA Dilihat 274467 orang
DownloadLagu DJ JAWA REMIX PAIJO XXX Dilihat 3233 orang
DownloadLagu DJAKA - Jangan Kau Menangis Dilihat 195974 orang
DownloadLagu Dj Ngelabur Langit Terbaru SlowRemix Dilihat 3266309 orang