Download Lagu Mp3 Gratis



Download Lagu Mp3 Gratis


Lagu Mp3
Dj Koyo Langit Ambi Bumi Paling Enak
Lagu Dj Koyo Langit Ambi Bumi Paling Enak Mp3

Nama:Dj Koyo Langit Ambi Bumi Paling Enak
Durasi:11:54
Diupdate:31 January 2019 (4 months ago)
Disukai:164 Orang
Dilihat:oleh 35,303 orang
Sumber:Youtube




Lyric Lagu:


Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
Osing pantes biso
Nyanding urip riko
~
Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono
Restu teko wong tuwek riko
~
Reff :
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko
~
Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....

Koyo langit ambi bumi
Isun lan riko
Selawase sing mungkin
Biso sesandingan
Sadar isun sopo
Osing pantes biso
Nyanding urip riko
~
Wis usapen eluh moto
Lilakno sun lungo
Dudu mergo kurang welas
Opo wis ngeliyo
Tapi mergo sing ono...
Restu teko wong tuwek riko
Reff :
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko...
~
Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....
~
Sak tuluse welas isun nyang riko
Sing cukup ngyakeno
Atine wong tuwek riko
Sadar isun osing nduwe dunyo
Hang sebanding ambi riko.
~
Lilakno isun wis lilakeno
Trimo byaen wong liyo hang dipilihno
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo....
Myakne isun simpen roso iki
Nong njero dodo...